Hírarchívum - 2012. május

E3 2012: Úton a felújított Doom 3: BFG Edition

A Bethesda gatyába rázza az id Software 2004-ben megjelent klasszikusát és a kor igényeinek megfelelő kiadással kedveskedik a Doom 3 rajongóinak. A BFG Edition ősszel érkezik a három fő platformra, s - most jön a lényeg - kapunk soha nem látott küldetéseket is. Örülünk.

Megjelent a Mad Riders, itt a launch trailer

Révbe ért a Techland quadmotoros címe, a Mad Riders. A Pure után némileg hiányérzetünk támad a műfajban, melyet az MX vs. ATX széria sem tudott csillapítani. Lehet, hogy a lengyelek tudnak valamit? A képek és a megjelenés mellé csatolt trailertől bizakodóak vagyunk.

E3 2012: Újabb pletykák a Sony háza tájáról

Több érdekes pletyka is érkezett a Sony háza tájáról, nagyon úgy fest, hogy a vállalat szeretné alaposan megújítani a PlayStation Store-t, új szolgáltatásokat vezet be, és kibővül a PlayStation Plus - ráadásul azt hallani, a cég fel akarja vásárolni a Gaikai-t vagy az OnLive-ot.

E3 2012: Hétfőn rajtol a Battlefield 3 Premium?

Szarvas hibát követtek el a PlayStation Blog szerkesztői, a PlayStation Network frissítéseit szokásos módon összegző posztban azelőtt tűnt fel a Battlefield 3 Premium szolgáltatás és az új Battlefield 3 DLC címe, hogy azokról az Electronic Arts beszélt volna formális keretek között. Jövő héten várható a rajt?

E3 2012: Itt a Hitman: Absolution expós trailere

Ahogy azt a Square Enix megígérte, ezen a szép, napsütéses délutánon befutott a Hitman Absolution E3-ra szánt előzetese. 47-es ügynök éppen sebeit nyalogatja egy misszió után, amikor egy csapat latexruciba öltözött menyecske üt rajta, régi munkaadója jóvoltából. Háború lesz.

E3 2012: Kinectes cím lesz az új Mini Ninjas

Visszatérnek a tündibündi mininindzsák az Mini Ninjas Adventures-ben, mely kizárólag az Xbox Live Marketplace-en érhető el, június végén. Ugyan nem az eredeti dán fejlesztők dolgoznak rajta és a Kinecttel is irányíthatjuk Hiro-t, bízzunk benne, hogy felér az elődhöz.

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

Crysis 2 - újra kapható a Steamen

Véget ért a Crytek tavalyi gyermekének ideiglenes Origin-exkluzivitása, tegnap óta újra kapható a Crysis 2: Maximum Edition a Valve disztribúciós rendszerén. Úgy látszik a maximális profit jegyében az EA mégis feladja begyöpösödött elveit és nem erőlteti folyton saját digitális áruházát.

E3 2012: Felkészülés az új Transformers-trailerre

A Transformers: Fall of Cybertron már kiforrott formában lesz jelen az idei expón. A High Moon Studios megígérte, hogy egy látványos trailerrel kedveskedik nekünk hétfőn, a konferenciák előtt. Ennek a kedvcsinálónak futott be most a pár másodperces teasere, ahogy lenni szokott.

E3 2012: Castlevania: Mirror of Fate bejelentés

Immár hivatalossá vált, hogy érkezik a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, mely nem a nagygépes folytatást takarja, hanem a Nintendo 3DS-re megjelenő fejezetet. Ismét a spanyol MercurySteam bábáskodik a játék felett, mely méltó utódnak néz ki. És nem lesz 2D-s.