Hírarchívum - 2012. május

E3 2012: Bejelentik az új Splinter Cellt?

A pletykák szerint a Ubisoft a jövő heti E3-on végre bejelenti a Splinter Cell hatodik részét, legalábbis a NeoGAF fórumain erről olvasni mostanság. Az információt megszellőztető úriember állítólag már látta a játék promóanyagát, Sam Fisher jobb formában van, mint valaha, nyoma sincs az ősz hajszálaknak!

E3 2012: Co-oppal jön az új Family Guy-játék

Az Activision szinte fű alatt jelentette be az új Family Guy-játékot, amelyik a rajzfilmsorozat Road to the Multiverse című epizódjára épül majd. Lesz benne többjátékos mód, kooperatív és kompetitív is, és ami különösen jó hír: a játékot kifejezetten felnőtteknek készítik, ne számítsunk finomkodásra!

E3 2012: Hivatalos a Battlefield 3 Premium

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy prémiumszolgáltatást indít a Battlefield 3 rajongóinak. Az újdonságért egyszer kell fizetni, cserébe exkluzív kiegészítők, fícsörök és korai kipróbálási lehetőségek várják az előfizetőket. Bővebb részletek a jövő héten várhatók.

E3 2012: Dead Space 3 képözön

A mai napig kellett várni a Dead Space 3 első igazi, ingame screenshotjaira, melyek az összes eddig felröppent szóbeszédet megerősítenek. Isaac Clarke tényleg társat kap, a sorozat új, jeges helyszínen folytatódik, s emellett öltözékünkön is történt némi változás. Vigyázat, durva anyag!

E3 2012: Rebootolják a Spy Hunter-t

A Warner Bros. újra előveszi a Spy Huntert, ez a kémfilmekbe illő izgalmas és veszélyes autós címet, megjelenése Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára várható idén ősszel. Kicsit felturbózzák a receptet, sokkal izgalmasabban néz ki, mint az eredeti játék. Ütős lesz!

E3 2012: Készül a Ratchet & Clank: QForce

Nem sokáig pihent a Ratchet & Clank frencsájz - a Sony tegnap bejelentette a sorozat következő darabját, QForce alcímmel. A tengerentúlon Full Frontal Assault névre keresztelt játék visszatér a gyökerekhez, mind az irányítást és a játékmenetet tekintve. Megjelenés ősszel PS3-ra.

E3 2012: Teaseren a magyar Van Helsing-játék

A hazai illetőségű Neocore Games kiadta a The Incredible Adventures of Van Helsing akció-szerepjátékuk első kedvcsinálóját, mely túl sokat nem árul el, inkább megteremti a hangulatot. Annyi biztos, hogy a lányos képű szörnyvadász haragszik a vámpírúrra, az összecsapás elkerülhetetlen.

E3 2012: Of Orcs and Men kedvcsináló

A kiállítást megelőző dömping közepette nehéz megtalálni az igazán érdekes próbálkozást, ám a Cyanide és a Spiders közös próbálkozása, az Of Orcs and Men egy csapásra utat talált a szívünkhöz. Ebben az RPG-ben a gonoszokat irányítjuk a béke követői ellen.

E3 2012: Cyberpunk - jön a CD Projekt új RPG-je

Nem csupán műfaji besorolásról van szó: tényleg Cyberpunk névre hallgat a CD Projekt vadi új szerepjátéka, mely az azonos című, papíralapú RPG-re épül. A futurisztikus jövőben a társadalom elvesztette emberségét, reális és brutális utópia ez, a stílus hamisítatlan védjegyeivel.

E3 2012: Guardians of Middle-Earth bejelentés

A Warner Bros. Interactive bejelentette új játékát, a Guardians of Middle-Earth-öt, mely a Gyűrűk Ura világát ötvözi a DoTA-ra emlékeztető, arénaszerű online küzdelmekkel. A cím vélhetőleg ősszel lát napvilágot a Monolith Productions tolmácsolásában Xbox Live-on és PSN-en.