Hírarchívum - 2012. május

Friss előzetesen a Test Drive: Ferrari

Az olasz autógyár szerelmesei és az álmodozó műértők örülhetnek: durván egy hónap múlva napvilágot lát a Test Drive: Ferrari Racing Legends. Akik viszont bedőlnek a névnek és az Eden Games-féle Test Drive-ra vágynak, csalódniuk kell. A Slightly Mad Studios dolgozik a játékon.

E3 2012: Bejelentésre készül a Quantic Dream

Nem kevesebb, mint két projektjükről ránthatják le a leplet a Heavy Rain fejlesztői a jövő heti E3-on. A június 4-i Sony konferencián ott lesz David Cage, a stúdió fejese - számolt be a konkrétumokról a CVG munkatársa. Lehet, hogy közük lesz a GDC-n bemutatott KARA techdemóhoz?

Érkezik a Divinity: Original Sin

Visszatér a tradicionális izometrikus nézőponthoz a Divinity következő része és a régi részek rajongói ismét a hagyományos játékmenetnek örülhetnek. A Larian Studios új játékát a méltán híres Ultima VII ihlette, s az első képek alapján világos, hogy van élet a Diablo III után.

Már nextgen játékon dolgozik az Infinity Ward

A jövőbe tartanak a Call of Duty fejlesztői - tudtuk meg a stúdió legfrissebb állásajánlatai között csemegézve. A srácok egy izgalmas, eddig még be nem jelentett címen dolgoznak, mely a következő generációs konzolokra lát napvilágot. Készül a nextgen háborús FPS?

E3 2012: Avatar Motocross Madness bejelentés

Kiszivárgott a Microsoft első Los Angeles-i bejelentése, mely az Avatar Motocross Madness-t takarja. A redmondiak első körben két screenshotot tettek közzé a játékból, a végleges lepellerántásra a jövő heti expón kerül sor. Avatárjaink egy benzingőzös motokrossz viadalon indulnak.

The Amazing Spider-Man - akcióban a PS Move

Már egy ideje nyílt titok, hogy a The Amazing Spider-Man PS3-as verziója kihasználja a Move-ban rejlő lehetőségeket - erre hívja fel a figyelmünket a játék legújabb trailere, jó néhány, ütős harci jelenetet felvonultatva. Lehetséges, hogy a legjobb pókemberes cím készül?

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.

Battlefield 3 - intenzív amortizálás az új DLC-ben

Új trailert kapott a Battlefield 3 második nagyobb DLC-je, a Close Quarters. Mint azt már többször említettük, a letölthető tartalom legfontosabb jellemzője, hogy elsősorban kisebb pályákon kínál összecsapásokat, így elkerülhetetlen, hogy fél méterről durrogtassunk egymásra a többiekkel.

Max Payne 3 - itt a részletes gépigény

A Rockstar ígérete szerint a Max Payne 3 PC-s verziója számos konfiguráción simán futni fog. Míg legutóbb a minimum és maximális gépigényt ismertették velünk, most teljes körű, ajánlott követelményeket is leközölték, némi hasznos kommentárral kiegészítve.

E3 2012: A Bungie is kihagyja

Két játékot néznénk már meg nagyon szívesen, a Respawn Entertainment újdonságát és a Bungie-Activision koprodukciót, viszont mostanra bebizonyosodott, hogy mindkét projekt kihagyja az idei E3-at, egyik anyag bejelentésére sem kerül sor a jövő héten.