Hírarchívum - 2012. július

Négy új képen a Crysis 3

Alighanem a GamesComon is hallhatunk majd a Crysis 3 felől, így jobbkor nem is jöhettek volna az új screenshotok: noha a következő négy kép nem hivatalos forrásból látott napvilágot, azok kellemes kedvcsinálóként szolgálnak mind a kiállításra szánt demó, mind a végleges játék kapcsán.

A GamesComot még kihagyja az új PS3

Lapértesülések szerint lesz szupervékony PlayStation 3, viszont a korábbi pletykákkal ellentétben nem fogják bemutatni a GamesComon. A bemutatóra eredetileg készült a Sony, viszont az utolsó pillanatban úgy döntött: ártana a jelenlegi eladásoknak, ha már most lelepleznék az új típust.

Tonnányi DLC érkezik az új Assassin's Creedhez?

Egy hivatalosnak látszó dokumentum tanúsága szerint az Assassin's Creed III megjelenése után egy raklapnyi letölthető tartalom jelenhet majd meg, amiknek a fejlesztésére külön csapatot rakott össze a Ubisoft. A kiegészítőket Season Pass segítségével is kiválthatjuk, így olcsóbbak lesznek.

Virtua Fighter 5: Final Showdown pillanatok

A Sega of America egy csomó játékmeneti felvételt tett közzé az új Virtua Fighterből, melyek az oktatómód sajátosságaira hívják fel a figyelmet. A speciális mozdulatok begyakorlását eme játékmódban vitelezhetjük ki: a breakdown-ok látványosak és a későbbiekben fontos szerepet töltenek be.

Mégsem törölték a Final Fantasy Versus XIII-at

A Square Enix fejese, Yoichi Wada eloszlatta a múlt héten szárnyra kapott pletykákat, hiszen Twitteren azt írta, hogy a játék törléséről szóló hír, csupán kacsa. Nagy kő esett le a szívünkről, de kedves Wada bácsi, fél évtizedes fejlesztés után már némi konkrétumot is közölni kéne.

Bezárhat a Silent Hill: Downpour fejlesztője

A cseh Vatra Games nagy bajban van, legalábbis erre következtethetünk az Eurogamer.cz beszámolója alapján. A csapat tulajdonosa, a Kuju üzleti felülvizsgálatba kezdett, számba veszik a jövőt. Ha az előjelek kedvezőtlenek lesznek, könnyen lehúzhatják a rolót a Silent Hill: Downpour fejlesztői.

Gameplay traileren az NHL 13

Több, mint négyperces előzetessel jelentkezett az EA Sports hokisorozatuk legújabb epizódja kapcsán. Az NHL 13 számos új funkciót hoz magával - a producer, Ben Ross készségesen végigvezet minket az új fícsőrökön. Minden vágyad, hogy hátrafelé korcsolyázz? Igen, azt is lehet!

Októberben jelenik meg a Dance Central 3

A Microsoft bejelentette kinectes táncjátékuk következő részének megjelenési dátumát. Ez alapján ősszel már biztosan a tévé előtt rophatjuk kedvenc slágerünkre. A játék delejes karriermóddal jelentkezik, melyben évtizedeket utazunk vissza, hogy klasszikus tánclépéseket sajátítsunk el.

GC 2012: Nem lesz kint a GTA V

Azt már tudjuk, hogy mely konzolgyártók és kiadók maradnak ki várhatóan az augusztusi GamesComból, most már viszont az is világos, hogy egy-egy várva-várt cím jelenlétéről is le kell mondanunk. A Grand Theft Auto V minden jel ellenére otthon marad, és ne számítsunk a Watch Dogsra sem.

Megint perlik a Minecraft fejlesztőit

Megint megtalálták a jogászok a Minecraftet tető alá hozó Mojanget: ezúttal az androidos változat szabadalomsértése miatt akarja egy cég bíróság elé citálni Notchékat. Pech, hogy a pert indító Unilocnak ez a hobbija: jelenleg több vállalattal is hadban áll hasonló ügyek miatt.