Hírarchívum - 2012. július

Gyakorlatilag készen van a Borderlands 2

A Gearbox a hivatalos blogján jelentette be, hogy a Borderlands 2 fejlesztései gyakorlatilag befejeződtek, az anyagra most egy jóváhagyási procedúra vár a platformgyártóknál. Mindez azt jelenti, a Gearboxon nem fog múlni, és a játék még időben, szeptemberben a boltok polcaira kerülhet.

Ouya-exkluzív lesz a Human Element előzménye

Bár a Human Element egyelőre legalább annyira képlékeny projekt, mint az Ouya, az közös bennük, hogy a kitalálóiknak már most határozott terveik vannak. A néhai Infinity Ward-munkatárs, Robert Bowling például előzményt is készítene zombis játékához, ami először az Ouyán debütálna.

Az eredeti író dolgozik a Deadpool játékon

Úgy fest, a High Moon Studios a Transformers: War for Cybertronhoz hasonlóan ismét hiteles adaptációt szeretne letenni az asztalra, a Deadpool játékon Daniel Way, a karakter nevével fémjelzett képregények jelenlegi írója szorgoskodik. Az első trailer telitalálat volt, kiváló végeredményre van kilátás!

Újabb FIFA 13 infók és látnivalók érkeztek

Az EA Canada az egész hétvégét azzal töltötte, hogy a sajtónak mutogatta a legújabb FIFA-t, ahol egyebek mellett a menedzsermód újdonságaira is fény derült. A játék ezen része minden korábbinál hitelesebb lesz, sőt válogatottakat is a szárnyunk alá vehetünk. A galériánkban 25 új kép landolt.

Torchlight 2 - mindenből sokkal több

Nem csak a Diablo III-ra, de egyik nagy riválisára, a Torchlight II-re is jellemzőek a nagyobb késések. A Runic azonban ezerrel dolgozik a program befejezésén, és egy új infografikával igyekeznek biztosítani minket, hogy valójában keményen dolgoztak, nem csak Diablo III-aztak az irodában egész nap.

Wasteland 2 - az első screenshot

Veterán rajongók bizonyára már tűkön ülve várják a Wasteland 2-t - nem is csoda, elvégre huszonnégy éve várunk a folytatásra. Brian Fargo által indított Kickstarter-kampány sikerrel zárult: az adományokból hárommillió dollár gyűlt össze. Az inXile kiadta az első ingame képet.

Kingdom Hearts 3D - trailer a megjelenés mellé

Tegnap óta végre Európában is kapható a Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, mely a Nintendo 3DS legnagyobb nyári sikercíme lehet. Japánban már márciusban startolt a cím, a tesztek pedig egy ígéretes játék képét festik le előttünk. Lássuk a launch trailert!

27 százalékkal nőttek a Ubisoft bevételei

A párizsi székhelyű kiadó legújabb negyedéves jelentéséből kiderül, hogy a Ghost Recon: Future Soldier szépen tejelt a kasszáknál és az online részleg bevételei is a duplájára nőttek. Számokban ez 131 millió eurós bevételt jelent, mely 28 millió euróval több, mint tavalyi év azonos időszakában.

Hivatalos: PC-re és tabletekre is jön a Devil's Third

Miután a THQ jóvoltából ismét Tomonobu Itagaki csapatánál vannak a Devil's Third jogok, végre zöld utat kapott a játék. A konzolos verziókat továbbra is a Valhalla Games fejleszti, míg a PC-s és a táblagépes változatot a Combat Arms sorozatról elhíresült Doobic Game Studios hegeszti.

Fake Dishonored filmelőzetes érkezett

Kezdődött minden azzal, hogy nemrégiben felkerült a Youtube-ra a Dishonored nemlétező filmadaptációjának előzetese. A videót összevágó rajongók munkája olyannyira jóra sikeredett, hogy még a játék kreatív igazgatója is áradozott róla Twitter-csatornáján. Nektek is bejön?