Hírarchívum - 2012. szeptember

Free-to-play lehet a StarCraft II multija

Adósak vagyunk még egy hétvégi nyilatkozattal, ami szerint a Blizzard azt fontolgatja: free-to-play üzleti modellre állítaná át a StarCraft második részének multiplayer módját. Bejelentés nincs még, a csapat annyit mondott mindössze, hogy vizsgálják, miként tudnák ezt meglépni.

Ezt kínálja a Worms Revolution

A Team 17 nagy dobásra készül, a Worms Revolution úgy reformálja meg a kukacos sorozatot, hogy közben igyekszik hű maradni a korábban lefektetett alapokhoz. A játék oldalnézetes lesz, közben mégis 3D-s engine-t használ, megjelennek a kasztok, és új fegyvereket is kapunk.

PC-re is megjelenik a Mark of the Ninja

Lehet örülni, októberben véget ér a Mark of the Ninja Xbox-exkluzivitása. Ez azt jelenti, hogy számítógépen is tiszteletét teszi a Klei Entertainment oldalnézetes akciójátéka, ráadásul az ígéretek szerint nem silány portot kapunk: az anyag minden vonatkozásában ízig-vérig PC-s lesz!

Traileren a Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

Még a Tokyo Game Show falai között mutatkozott be a legújabb Kingdom Hearts-csomag, amiben három korábbi epizód teszi tiszteletét játszható, illetve "nézhető" formában. A PS3-as gyűjtemény egyelőre Japán-exkluzív, de nem lennénk meglepve, ha elkészülne a nyugati kiadás is.

Angry Birds Trilogy - élőszereplős launch trailer

Ma jelent meg az Angry Birds: Trilogy Xbox 360-on, PS3-on és Nindendo 3DS-en. Ennek örömére a Rovio egy élőszereplős előzetessel kedveskedett nekünk, amit hirtelen nem tudtunk hova tenni. Az emberek világát is ostromolják a plüssmadarak, a jenki családok nagy örömére.

Jön a Saints Row: The Third – The Full Package

Minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Saints Row: The Third. A novemberben megjelenő The Full Package tartalmazni fogja az alapjátékot és minden eddig megjelent DLC-t is. Ha eddig kimaradt volna a Volition agyament sandbox címe, itt a legjobb mód arra, hogy pótold a hiányosságodat!

Elérhető a XCOM: Enemy Unknown PC-s demója

A 2K Games és Firaxis örömmel jelentette be, hogy minden számítógéptulaj számára letölthető az XCOM: Enemy Unknown demója. A single player kampány első két misszióját tolhatjuk végig a Steamen keresztül, míg a konzolosoknak várniuk kell még a próbalehetőségre.

MoH: Warfighter - a robbantók mindennapjai

Újabb harci tréning videót a kaptunk a SEAL Team 6 programjából, ezúttal a robbantási szakértőkön lesz a hangsúly. A Demolition csapat repertoárja szerteágazó: kezdve a zárt ajtók berobbantásával, ha valamit porig kell rombolni, akkor rájuk biztosan számíthatunk. Csekkold a videót!

Zöld az út a Beneath a Steel Sky 2 előtt

Noha a Revolution Software az új Broken Sword Kickstarter-gyűjtéséhez kötötte a Beneath a Steel Sky folytatását, a csapat a cél elérése nélkül is úgy döntött: a Beneath a Steel Sky 2 a jövőben biztosan elkészül - reméljük, hogy az új rész is hű marad a klasszikus alapokhoz.

Assassin's Creed III - Amerikából szeretettel

Vadonatúj ingame felvételek landoltak nálunk az Assassin's Creed III-ból. A képsorok a kampány Sequence 6 fejezetét mutatják be, s olyan városokba látogatunk el, mint Homestead és Boston. Barátságos teadélutánt ejthetünk meg a helyiekkel, de békebírók is lehetünk. Csekkold a képeket is!