Hírarchívum - 2013. február

BioShock Infinite - Season Pass érkezik

Az Irrational Games bejelentette, hogy befejeződtek a BioShock Infinite munkálatai - a csapat most a játék DLC-it kezdte el fejleszteni. A letölthető kiegészítőket Season Passzel is kiválthatják a rajongók.

Watch Dogs - jön Wii U-ra is

A sok PlayStation 4-gyel kapcsolatos bejelentés közzé jöjjön egy Wii U-s, jóllehet erre is egy PS4-es közlemény kapcsán derült fény. A Watch Dogs a Nintendo Wii U-ra is megjelenik az év végén.

PlayStation 4-re is megjelenik a Witcher 3

A CD Projekt RED bejelentette, hogy PlayStation 4-re is elkészül a Witcher harmadik része, sőt az is leszűrhető a közleményéből, hogy majd az új Xboxra is megjelenhet a várva-várt játék.

PlayStation 4 - használt játékok, szevasztok!

A Sony hivatalosan megerősítette: továbbra is futtathatók a használt a játékok a PlayStation 4-en, sőt állandó internetkapcsolatra sem lesz szükség a konzol használatához. A Microsoft ennek az ellenkezőjét lépi meg?

Így fut az Unreal Engine 4 a PlayStation 4-en

A PlayStation 4 bemutatóján a negyedik generációs Unreal Engine is előkerült, egy rövid techdemó szemléltette, hogyan fut majd az Epic új motorja a next-gen konzolon. Nagyon is szépen!

Final Fantasy is készül PlayStation 4-re

A Square Enix alapvetően nem készült túl fantáziadús bemutatóval a PlayStation Meetingre, bemutatta a már jól ismert Agni's Philosophy demót, és bejelentette, hogy lesz Final Fantasy PlayStation 4-re.

PS4-es engine-t mutatott be a Quantic Dream

A korábbi várakozásoknak megfelelően a francia Quantic Dream is részt vett a hajnali PlayStation Meetingen, végül azonban konkrét játékot nem, "csak" egy PlayStation 4-es motort leplezett le.

The Witness - PS4-re fejleszt a Braid atyja

A The Witness valójában még 2009-ben mutatkozott be, a ma hajnali PlayStation Meetingen viszont PlayStation 4-re bejelentették a játékot. A Sony a független fejlesztők támogatását is megcélozta az új konzollal.

PS3-ra és PS4-re is megjelenik a Diablo III

A PlayStation Meeting legnagyobb meglepetését nem az új konzol leleplezése, hanem a derült égből villámcsapásként ható bejelentés jelentette: PS3-ra és PS4-re is megkapjuk a Diablo III-at.

Deep Down - next-gen sárkányölés a Capcomtól

A Capcom fenegyereke, Yoshinori Ono bemutatta a kiadó következő generációs engine-jét, a Panta Rhei kódnéven futó motort, mellyel a játékok merész irányba mennek el. Az első fecske a fantasy akciónak ígérkező Deep Down.