Hírarchívum - 2013. február

Érkezik a Legend of Grimrock 2

A Legend of Grimrock első része jól is sikerült, a játékosoknak is tetszett, és a fejlesztőknek is van bőven ötletük a jövőre nézve, így tulajdonképpen semmi akadálya annak, hogy elkészüljön a folytatás.

Gondolatok a Deus Ex-filmről

A Deus Ex: Human Revolution-mozi rendezője és társírója megosztott néhány gondolatot a filmmel kapcsolatban; elmondásuk szerint nem törekednek a játék pontos másolására, mert az a rajongóknak sem jönne be.

Marvel Heroes - rombolás a köbön

A felülnézetes akció-RPG-nek ígérkező Marvel Heroesból friss előzetes futott be hozzánk, amelyből kiderül, hogy szuperhőseink és ellenfeleink irigylésre méltó rombolást visznek véghez a pályákon. De az állunk a helyén marad.

Európába is idén jön a PlayStation 4?

Talán igen, talán nem - szól a hivatalos állásfoglás a Sony részéről. Lehetséges, hogy vérlázítónak találjátok a választ, de tény, hogy még a SCE európai elnöke sem tudja, hogy 2013-ban kapunk-e az új konzolból.

Steam-exkluzív lesz az ArmA 3

A Bohemia Interactive megerősítette, hogy a legújabb és legrealisztikusabb militarista lövöldéje kizárólag a Valve rendszerén keresztül teszi tiszteletét. A bevált terjesztési platform simább játékélményt és gyorsabb javításokat ígér.

Tomb Raider - videón a harcias Lara Croft

Megérkezett a Tomb Raider túlélési segédletének harmadik epizódja, melyben a Lara harci kunsztjairól lesz szó. Az életben maradás elengedhetetlen feltétele a vérontás, s hősünket nem kell félteni e tekintetben sem.

Éjszakai képek az új Army of Two-ból

Vegytiszta utcai harcoknak nézünk elébe az Army of Two: The Devil’s Cartelben. Az EA most kiadott egy csokornyi új screenshotot a Frostbite 2 által hajtott lövöldözős játékból. Visszaesik vajon a helyi drogpiac forgalma?

Crysis 3 - nanosuitot fel, íjat szegezz!

A nagy konzolbejelentés mellett elsiklottunk felette, de már tegnap óta a boltokban van a Crysis harmadik része. Ennek örömére befutott az utolsó trailer, amely ismét parázs csetepatékat mutat be. Le ne maradj róla!

Két új DLC-t kap a Mass Effect 3

A BioWare bejelentette, hogy rövidesen két új DLC-t kap a Mass Effect 3, az egyik a multiplayert, a másik - immár utoljára - a single playert bővíti. A bemutató kapcsán néhány screenshottal is szolgálhatunk.

Még több infó a PlayStation 4-ről

Újabb információk érkeztek a PlayStation 4-ről, szó esett a 4K-ról, a DualShock 3-ról, a PSN-játékok támogatottságáról és az új Eye kameráról. A Sony az árazásról is beszélt, de nem mondott konkrétumokat.