Hírarchívum - 2013. április

Call of Duty - hogy lesz ebből mobilváltozat?

Noha az okostelefonok és a tabletek egyre fontosabb szerepet töltenek be a játékplatformok között, meglepő módon az Activision eddig nemigen erőltette a mobiljátékokat. Ami nem jelenti azt, hogy már nincs rajta az ügyön.

Hivatalos: május 21-én mutatkozik be az új Xbox

A Microsoft bejelentette, hogy május 21-én leplezi le a következő generációs Xboxot. A gép természetesen saját showt kap majd, amit élőben is lehet követni az ígéretek szerint. Várjuk?

Lost Planet 3 - előzetesen a multiplayer

A Capcom abszolút dicsérendő módon eddig a Lost Planet 3 egyjátékos kampányát mutogatta, de mi a helyzet a többjátékos mókával? A kiadó megtörte a csendet egy remekül összerakott trailer formájában.

Call of Duty: Ghosts - kiszivárgott borító és dátum

A Tesco áruházlánc jóvoltából kiszivárgott a következő Call of Duty borítóképe és megjelenési dátuma. Bár még pletykaként tekinthetünk rá, egyre biztosabb, hogy Ghosts alcímre hallgat az ősszel boltokba kerülő FPS.

Anno Online - elindult a bétateszt

Végre játszható formába került a Blue Byte birodalomépítős stratégiája, az Anno Online. A játék free-to-play cím lesz és böngészőben játszható majd - teljesen magyar nyelven.

Részletek a Pro Evolution Soccer 2014-ről

A PES 14 kreatív producere, Kei Masuda elbeszélgetett egy kicsit az Official PlayStation Magazine-nal arról, hogy mi fán terem a következő focis címük. Leszögezhetjük, hogy az engine-váltás határozottan jót tesz a sorozatnak.

CryEngine 3 - techdemó a játékokon túl

Meglepő, de a CryEngine 3-at nem csupán a videojátékos vonatkozásban használják fel, hanem városi és ipari célú, valós idejű 3D-s szimulációhoz is. Az Enodo is a Crytek technológiájával promózza saját projektjeit.

Frissítve: Pénteken jelenthetik be újra az XCOM-ot

Egy élőszereplős teaser videó alapján arra következtethetünk, hogy pénteken mutatják be újra az XCOM FPS-t. (Ami persze a pletykák szerint végül egyáltalán nem az XCOM-cím alatt fog futni...)

A héten jön a Deadly Premonition: Director’s Cut

Még egy címmel bővült a heti játékmegjelenések listája, a Sony az utolsó pillanatban jelentette be a Deadly Premonition: Director’s Cut európai verziójának dátumát. Ennek örömére képeket és egy új trailert kaptunk.

GRID 2 - akcióban a BMW M-széria

Nem unatkoznak azok, akik a GRID 2 újabb látnivalóira kíváncsiak. Ezúttal a bajor autógyár szerelmeseinek kedvezett a Codemasters, elvégre a BMW M-szériájának darabjai kerülnek terítékre.