Hírarchívum - 2013. április

Hivatalos: érkezik a Skyrim: Legendary Edition

Igazak voltak a lengyel kiskereskedő értesülései: tényleg érkezik a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition, amely az alapjátékon felül az összes hivatalos DLC-t tartalmazza. Júniusban megjelenés.

Lost Planet 3 - képek és multis részletek

A tegnapi multiplayer trailer után a Capcom végre részletezte nekünk az online móka jellegzetességeit - két játékmódról hullt le a lepel. Ezen kívül egy raklap új képnek is örülhetünk a kampányról és a multiról.

Pazar koncepciós rajzokon a Destiny

A Bungie egy csokornyi friss conceptet osztott meg a nagyközönséggel soron következő alkotásáról, a Destinyről. A grandiózus projekthez nem kevésbé látványos hangulatteremtő képek dukálnak.

PC-re és mobilokra költözött a Miiverse

A Nintendo közösségi hálózata immáron számítógépeken és mobileszközökön is elérhető. A böngészőből futtatható változat ugyan még bétafázisban van, de már egy sor hasznos funkcióhoz hozzáférhetünk.

Soul Sacrifice - az előrendelői bónuszok

Még nem késő előrendelned a jövő héten megjelenő Soul Sacrifice-t, ezzel számos bónusz tartalmat biztosíthatsz be magadnak. Erről szól a következő látványos trailer. Végre pazar címet kapunk PS Vitára?

Neverwinter - látnivalókon a Helm’s Hold

Újabb Neverwinter-videót tett közzé a Cryptic Studios, amely a Helm’s Holdot mutatja be. A környék, amit egy őrült szekta tart ellenőrzése alatt, hemzseg a gonosz kreatúráktól.

Megszűnhet az EA Partners program

A Game Informer több forrásból is úgy értesült, hogy az Electronic Arts leállítaná a Partners programot. A külsős fejlesztőket felkaroló kezdeményezés keretében jelent meg például a Crysis-sorozat is.

Megint kiegészül a The Lord of the Rings Online

Ősszel újabb kiegészítő érkezik a The Lord of the Rings Online-hoz, a Helm's Deep című adalék révén a jól ismert hornburgi csatában is megmérethetjük magunkat többek között.

Nyolc percen át mozog a Far Cry 3: Blood Dragon

Jövő héten debütál a Far Cry 3: Blood Dragon, a megjelenésre várók pedig egy nyolcperces gameplay trailert láthatnak most a játékból. Persze ez a YouTube-on keresztül, nem pedig videokazettán érkezett.

E3 2013: Nem lesz Nintendo-konferencia

Máshogy készül az idei E3-ra a Nintendo, a vállalat elnöke, Satoru Iwata a befektetőknek árulta el először, hogy 2013-ban nem tartanak nagyszabású sajtókonferenciát, és kisebb bemutatók lesznek csak.