Hírarchívum - 2013. április

World of Darkness helyzetjelentés

Tegnap a CCP házi rendezvényén, az EVE Fanfesten tiszteletét tette a World of Darkness MMO is. A 2006-ban bejelentett cím fejlesztése gőzerővel halad, már a PvE-környezetet és a ruházati rendszert készítik a srácok.

Szexi élőszereplős trailer a Killer is Deadhez

Férfitársaim most úszkálhatnak a formás női domborulatok tengerében, elvégre a Grasshopper Manufacture egy szexi leányzókkal teli előzetest osztott meg velünk, néhány buja képpel egyetemben. Nyami!

Friss pletykák az Xbox 360 utódjáról

A mai szóbeszédeket a Polygon forrása szállította, aki beszélt a játékok internetes védelméről, az achievementekről és az egy hónap múlva lelepleződő konzol közösségi funkcióiról is.

Kulisszák mögött a Divinity: Original Sin

Véget ért a Divinity: Original Sin kickstarteres adományozása - bőven a várakozásokon felül teljesített a Larian Studios alkotása. A fejlesztők visszatekintenek az elmúlt hetekre, és néhány kulisszatitkot is megosztanak.

Frissítve: Techdemón az NVIDIA vízfizikája

Új PhysX-trailert tett közzé az NVIDIA, az erődemonstrációban az abszolút élethűnek ható víz valós idejű fizikáját csodálhatjuk meg, és az is kiderül, hogy a szilárd halmazállapotú testekre miként reagál a folyadék.

Tíz százalékos leépítés az Electronic Artsnál

Az EA megerősítette, hogy leépítésekbe kezdett a vállalaton belül, és komoly szerkezeti átalakítások várhatóak nála a jövőben. A hivatalos álláspont szerint az új technológiák nagyobb prioritást kapnak.

PlayStation 4-re is jöhet a Metro: Last Light

A 4A Games megerősítette, hogy a Sony next-gen gépén is tiszteletét teszi a Metro: Last Light, és esélyes, hogy az első rész portja is elkészül a PS4-re. A játékhoz egyébként öt sztori-DLC készül.

Mars: War Logs - launch trailer, gépigény

Tegnap óta érhető el a Steamen a Mars: War Logs, ennek örömére a Spiders kiadta a megjelenés mellé csatolt előzetest, illetve a minimum rendszerkövetelményeket is megosztotta a nagyközönséggel.

Képeken az új Metal Gear Rising-kiegészítő

A pletykák szerint május 9-én jelenik meg a Metal Gear Rising: Revengeance legújabb DLC-je, aminek a főszereplője nem más lesz, mint Raiden derék robotblökije - ezért még kapni fogok -, Blade Wolf.

Assassin's Creed IV - app az előrendelőknek

A Ubisoft új trailert adott ki az Assassin's Creed negyedik részéről, ezúttal viszont az előrendelőknek szánt, The Watch nevű kísérő alkalmazást mutatja be tüzetesebben. Lássuk!