Hírarchívum - 2013. április

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

Öt percen át ijesztget az Outlast

Méghozzá szó szerint, az IGN húsz munkatársa vállalkozott arra, hogy egy sötét szobába zárkózva tolja a Red Barrels-féle Outlastet. A tesztről készült videóhoz a gameplay pillanatok mellett a reakciókat is rögzítették persze.

Van Helsing - videón Katarina speciális képességei

A megjelenés közeledtével a Neocore Games új trailerrel lepett meg bennünket a The Incredible Adventures of Van Helsingről. A videóban megismerkedhetünk segítőnk, Lady Katarina természetfeletti képességeivel.

E3 2013: Nem lesz standja a 2K Gamesnek

A 2K Games egyetlen játékot sem állít ki az E3-on, így nem lesz standja sem. Ez nem jelenti azt, hogy látnivalók nélkül maradunk a Los Angeles-i expón: a Twitch és a YouTube-csatornáikon jönnek az infók.

Fejlesztői naplón a Resident Evil: Revelations

Érzékeny témákat feszeget a Resident Evil: Revelations első fejlesztői naplója, amely a sorozat hagyatékára és a horrorra hegyeződik ki. A rajongók bizonyára felkapják a fejüket: a játék visszatér közkedvelt elemekhez.

GRID 2 - mozgásban az Audi R8 LMS

A Codemasters jóvoltából újra betekinthetünk a GRID 2-be, ezúttal Algarvén nyomhatunk le egy időfutamot az Audi R8 volánja mögött. Mindezek mellé befutott a kibővített multis előzetes is. Csapjunk a lóerők közé!

Jó kezekben vannak a Warcraft-film effektjei

A Blizzard fejese, Nick Carpenter a Twitter-csatornáján bejelentette, hogy a Pí életének vizuális effektjeiért felelős Bill Westenhofer aláírt a Warcraft-mozihoz. Jó kezekben lesznek a digitális effektusok.

Total War: Rome 2 - DLC lesz a kilencedik frakció

Ha azt hitted, hogy csak nyolc játszható frakció lesz a Total War: Rome 2-ben, akkor nagyot tévedtél. A Creative Assembly meglepett mindenkit, ingyenes DLC formájában érkezik Pontosz népe.

Érkezik a Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

A Sony bejelentette, hogy epizodikus kalandjáték érkezik PlayStation Vitára Jacob Jones and the Bigfoot Mystery címmel. A legendákból ismerős lény, Nagyláb nyomában járunk hősünkkel, s számos fejtörőt oldhatunk meg.

Splinter Cell: Blacklist - teaseren a Spies vs. Mercs

A Blacklistben is visszatér a Splinter Cell-sorozat egyik legkedveltebb többjátékos módja, a Spies vs. Mercs. Ahogy a cím is mutatja, a kémek és a zsoldosok csapnak össze a meccseken. A mód május 2-án mutatkozik be.