Hírarchívum - 2013. július

MotorGun - törölték a kickstarteres kampányt

Váratlanul törölték a David Jaffe nevével fémjelzett MotorGun kickstartes kampányát. A pénz csak lassan csordogált, a fiúk pedig megelőzték a kudarcot. Nincs baj: átgondolva újraindítják az adománygyűjtést.

Wayward Manor - úton Neil Gaiman első játéka

A zseniális fantasy író, Neil Gaiman játékfejlesztésbe vágta a fejszéjét: A Wayward Manor története az ő nevéhez fűződik, míg a programozás a független The Odd Gentleman stúdióra hárul. Kiemelkedő darab válhat belőle.

Forgotten Memories - új horrorjáték a láthatáron

A független Psychoz Interactive játéka már több, mint egy éve készül. Kezdetben iOS-es projektként indult, de hamar kinőtte magát a túlélőhorror, így idén PC-re, Vitára, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra is tiszteletét teszi

The Bureau - ilyen lesz az első küldetés

Mára is jutott némi kedvcsináló az The Bureau: XCOM Declassifiedről, ráadásul a kezdő misszióba tekinthetünk bele a VG247 jóvoltából. Az idegenek már a spájzban vannak, kalapot fel, pisztolyt a kézbe és mehet az akció!

Fejlesztői naplón a DuckTales: Remastered

WayForward egy informatív "duckumentumfilmmel" kedveskedett a DuckTales: Remastered leendő vásárolóinak. A fejlesztői naplóban a művészeti design kidolgozásáról esik szó. Az idei év egyik nagy visszatérőjéről van szó.

Hivatalos: Wii U-n is lesz Call of Duty: Ghosts

Az Activision mély barátságot táplál a Nintendóval: ebből kifolyólag az új Call of Duty Wii U-n is tiszteletét teszi, valamint számos más sikervárományos is. Hogy pontosan mely játékok, az a hírünkből kiderül!

Kyrie Irving lesz az NBA Live 14 borítóján

Az EA Sports bejelentette, hogy a 2011-12-es NBA-szezonban az Év Újoncának megválasztott Kyrie Irving feszít majd az NBA Live 2014 dobozfotóján. Az örömhír mellé egy robogós trailer is dukál a next-gen címről.

Kulisszák mögött a Ryse: Son of Rome

A Crytek jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ryse: Son of Rome munkálataiba egy videó keretében, amely számos érdekességre derít fényt a véres és látványos akciójáték kapcsán. Lehet, hogy mégis jól sül el?

Elérhető a Bloodmasque

Elstartolt iOS-en a Square Enix vadiúj akció-RPG-je, a Bloodmasque, melyen a felhasználók beszkennelhetik az arcukat, amit ráhúzhatnak a főhős ábrázatára, s úgy indulhatnak vámpírvadászatra a XIX. század Párizsában.

Az Activision kivásárolta magát a Vivendiből

Az Activision Blizzard nyolcmilliárd dollárért kivásárolta magát a francia média-konglomerátumból, a Vivendiből. Ezzel a markáns lépéssel a kiadó ismét független céggé vált. Kotick szerint így még erősebbek lesznek.