Hírarchívum - 2013. július

The Elder Scrolls Online - bemutatkozik a scamp

A Bethesda egy újabb régi-új rémségről rántotta le a leplet. A The Elder Scrolls Online-ban is tiszteletüket teszik az apró csirkefogók, a scampek. A kis bestiák képesek tüzet gerjeszteni és azt a bátor kalandorok ellen fordítják.

Killer is Dead - harc, vér és mellek

A Grasshopper Manufacture elborult akciójátékának megjelenéséig már nem sok van hátra, elérkeztünk a hatodik gameplay trailerhez. A japánok jó szokásukhoz híven ismét mellekkel adja el a produktumot, képeken a cicik!

Saint's Row 4 - örömködés a gyilok után

Folytatódik a Hail to the Chief-videósorozat a Volition jóvoltából, hőseink ezúttal üdítősdobozoknak öltözött ellenfeleket győznek le, majd nem marad el az elképesztő örömtánc sem. WTF?

PS4 - 5,5 GB RAM áll a fejlesztők rendelkezésére

Az Eurogamer birtokába jutott, belső forrásból származó dokumentum szerint a PlayStation 4 nyolc gigabyte GDDR 5 memóriájából összesen 5,5 GB RAM áll a fejlesztők rendelkezésére, de 4,5 GB a garantált.

Bezárt a Digital Reality

Vigasztalhatatlanok vagyunk: egy újabb nagy múltra visszatekintő magyar játékfejlesztő cég szűnt meg a napokban, amely olyan klasszikusokkal kedveskedett nekünk, mint az Imperium Galactica és a Sine Mora.

Diablo III - túl késő, nem menekülünk!

A Blizzard szám szerint a negyedik kézikamerás teaserrel borzolja a idegeinket. A gonosz már az otthonunkban jár, a befolyása alá kerültünk, nincs menekvés! Pedig naivan csak a konzolos Diablo III-ba ruháztunk be.

FIFA 14 - naná, hogy Dzsudzsák!

Tegnap az EA magyarországi képviselete bejelentette, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a FIFA 14 borítóján is Dzsudzsák Balázs szerepel majd Lionel Messi mellett. Egy új előzetesünk is van.

F1 2013 - megvan a dátum, videón a Hungaroring

A bejelentéskor elmaradt a megjelenési dátum, szerencsére a Codemasters idejében pótolta a "problémát". A klasszikus versenyzőkkel és futamokkal felvértezett F1 2013 októberben landol a boltok polcain.

Újraindult a Shadow of the Eternals kampánya

Ahogy a Precursor Games megígérte, újraindult a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya, ahol több új érdekességet megtudhatunk a játékról. A PC-s és Wii U-s változat mellett PS4-re is szeretnék elkészíteni.

Friss képeken a Dead Rising 3

Ezúttal a Dead Rising 3 humoros oldalát vehetjük szemügyre a fél tucat új screenshot segítségével. A legelképesztőbb jelmezeket ölthetjük magunkra, hogy még stílusosabb legyen a zombigyilkolás.