Hírarchívum - 2014. április

Watch Dogs - ilyen gép kell az ultra grafikához

A Watch Dogs minimum és ajánlott rendszerkövetelményeivel már tisztában vagyunk, de kíváncsiak vagytok, hogy milyen gép dukál a játék maximális grafikai beállításaihoz? Kapaszkodjatok!

Nyáron jön az Age of Empires: World Domination

Mobilokra költözik az Age of Empires-sorozat. A World Domination nem egy port vagy egy mellékág, hanem egy teljesen új játék lesz a Klabs Games fejlesztésében, híres történelmi alakokat irányíthatunk benne.

Így néz ki most a Road Redemption

Akárhogy is nézzük, a Road Redemption nem lesz szebb, ám megijedni nem kell, az országúti ökörködésekre kihegyezett játék még alfastátuszban leledzik. Amúgy a rajongók adták rá a pénzt, úgyhogy tessék megkedvelni!

World of Tanks - videón az új játékmódok

A Wargaming csapata elkötelezett a legsikeresebb játéka iránt, idén is egy csomó változással és újdonsággal szembesülhetnek a World of Tanks rajongói. Például a klánok erődítményeket védhetnek és támadhatnak meg.

The Elder Scrolls Online - elindult a piactér

A The Elder Scrolls Online-ban nem találunk ingame aukciós házat, ha a játékosok vásárolni vagy eladni szeretnének, el kell látogatniuk az erre szakosodott fórumra, amit a hétvégén lőttek fel a Tesoelite munkatársai.

Batman: Arkham Origins - az új DLC első félórája

A jövő héten érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, a Cold, Cold Heart, melyben igazságosztónk Mr. Freeze-zel csap össze. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a DLC első félórája, kattints!

Evolve - féltucat screenshot érkezett

Még mindig a PAX Eastről szállingóznak a látnivalók: ezúttal az Turtle Rock kooperatív lövöldéjéről szereztünk hat screenshotot. A négyfős vadászcsapat ádáz küzdelembe keveredik a szörnyeteggel. A stílus új királyával van dolgunk?

Ősszel jön a Wii U-s Watch Dogs

Alaposan megváratja a Ubisoft a Wii U-s Watch Dogs-ra ácsingózókat, a nintendós változat csak az ősz folyamán kerülhet boltokba, és ennél pontosan dátumot még nem is tudunk mondani.

Traileren a Trials Fusion

Most, hogy kipróbáltam a mobilos Trials Frontiert, csak még jobban várom a Trials Fusion jövő heti megjelenését - ez a rész már az újgenerációs konzolokon is tiszteletét teszi majd.

Egyjátékos tartalommal bővül a Hearthstone

A Blizzard ugyan korábban is emlegette, hogy egy egyjátékos "adventure" móddal is kibővíti majd a Hearthstone-t, az első részleteket viszont csak most osztotta meg vele kapcsolatban.