Hírarchívum - 2014. május

Minecraft - augusztusban jönnek az új verziók

A Mojang bejelentette, hogy augusztusban kibővül a Minecraft, ekkor érkezik meg ugyanis a játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és PlayStation Vitás változata. A jelenlegi játékosok olcsón válthatnak platformot.

Disney Infinity 2.0 - traileren a Marvel-hősök

Újabb előzetest kapott a Disney Infinity kettes számú főverziója, amiben már a Marvel-hősökkel is kalandozhatunk. Most ők kaptak egy előzetest, amiből az is kiderül, Hulk hogyan szerez magának parkolóhelyet.

A Samsung is VR-szemüvegen dolgozik?

A legfrissebb pletykák szerint a Samsung is beszáll a még csak körvonalazódó VR-szemüveg háborúba, a cég kütyüje a Galaxy-készülékekkel használható majd, és állítólag olcsóbb lesz, mint a Rift vagy a Morpheus.

E3 2014: Mit hoz magával a Ubisoft?

A Ubisoft elárulta, melyek lesznek azok a játékok, amiket biztosan bemutat majd az idei E3-on - értelemszerűen a még bejelentés előtt álló meglepetéseket nem puffogtatta el a kiadó.

The Elder Scrolls Online - mi jöhet még?

Az IGN leült picit beszélgetni a The Elder Scrolls Online kreatív direktorával, aki elmondta: nem garantálják, de remélik, hogy még idén megjelenhetnek a konzolos változatok, illetve a leginkább várt fícsörökről is ejtett pár szót.

Jövő héten folytatódik a The Wolf Among Us

Jövő hét kedden kezdi el teríteni a The Wolf Among Us negyedik epizódját a Telltale Games, és néhány napon belül az összes érintett platformot beveszi a folytatás. Az új trailerrel ünnepeljünk!

Frissítve: MOBA-n dolgozik a Crytek?

Egy kiszivárgott teaser videó alapján nagyon úgy tűnik! A játék címe Arena of Fate lesz, és a nyáron érkezik - erről a projektről már korábban is pletykáltak a Crytek bolgár stúdiója kapcsán.

Launch traileren a Watch Dogs

Május 27-én bekövetkezik az, amire a 2012-es E3 óta várunk. Boltokba kerül a Ubisoft Montreal hackelésre kihegyezett nyitott világú akciójátéka, a Watch Dogs. Vegyünk egy nagy levegőt, hiszen befutott az utolsó előzetes.

Minden, amit tudnod kell a Murderedről

Kevesebb, mint két hét van hátra a Murdered: Soul Suspect megjelenéséig, most pedig befutott a túlvilági detektívjáték minden részletre kiterjedő előzetese. Közel hat percen át mozog a borongós hangulatú alkotás.

Driveclub - vadiúj képek és videók

Az Evolution Studios nemrégiben meginvitálta a sajtó képviselőit egy Driveclub-bemutatóra Angliába, a kollégák ma hozták le az előzeteseiket, így egy raklap képpel, videóinterjúval és gameplay-jel gazdagodtunk.