Hírarchívum - 2015. október

Hétvégén kipróbálható az új RollerCoaster Tycoon

Két bétatesztet terveznek a fejlesztők a RollerCoaster Tycoon Worldhöz, amelyeken az előrendelők vehetnek majd részt. Az első próbalehetőség épp ezen a hétvégén lesz, írd fel a naptárba!

Xbox One - két hét, és itt a visszafelé kompatibilitás

A Microsoft bejelentette, hogy melyik nap válik elérhetővé az Xbox One új dashboardja és vele együtt a várva-várt visszafelé kompatibilitási funkció. Már csak bő két hetet kell kibírnunk.

A Cobalt sem jelenik már meg idén

A Cobalt az eredeti tervek szerint a héten jelent volna meg, azonban a fejlesztők (és a kiadóként tevékenykedő Mojang) bejelentették, hogy csak a jövő év februárjában tudják befejezni a munkálatokat.

HWSW: iPhone 6s teszt

Továbbra sem sikerült leküzdenie több, formatervből adódó problémát, míg más területeket - például az ujjlenyomat-olvasót - gyakorlatilag tökéletesre csiszolta új csúcstelefonján az Apple - írja a HWSW.

Brit toplista: az élen nyitott az új Assassin's Creed

Az talán nem annyira meglepő, hogy az új Assassin's Creed kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, az viszont mindenképpen érdekesség, hogy a játék eladásai elmaradnak a korábbi részekhez képest.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Nem lesz teljesen lineáris a Quantum Break

Thomas Puha, a Remedy Games fejese nemrégiben a NeoGAF fórumán válaszolt a rajongók kérdéseire a Quantum Break kapcsán. Habár az eddigi prezentációk alapján úgy tűnt, mégsem lesz teljesen lineáris a játék.

Már elérhető a Descent: Underground

Talán sokan emlékeztek még az 1994-ben megjelent Descentre, amelyben belső nézetből irányíthattuk az űrhajónkat egy kezdetleges, de már 3D-s térben. Jelentem, a remake Early Access-verziója már elérhető.

Battlefront - a legnagyobb béta az EA történetében

Október közepén már mutattunk egy adatot a Star Wars: Battlefront bétatesztjéről - az a számláló végül 9,5 millió résztvevőnél állt meg. Erre a próbalehetőségre voltak kíváncsiak a legtöbben az Electronic Arts történetében.

Az alkotók feltámasztanák a Darth Maul-játékot

Még 2010 folyamán a LucasArts és a Red Fly Studio olyan Star Wars-játékon dolgozott, aminek a főszereplője Darth Maul lett volna. A projektet elkaszálta a kiadó, de a fejlesztők most mégis elkészítenék.