Hírarchívum - 2015. október

No Man's Sky - megjelenési dátum, új trailer

Egy komoly rejtélyt rejt az univerzum közepe, Te pedig ellenállhatatlan vágyat érzel majd, hogy epikus utazásra indulj, hogy felfedezd azt és a kozmosz valódi énjét. Új trailert kapott a No Man's Sky!

Battleborn - akciódús kedvcsináló érkezett

A hamarosan zárt béta keretein belül is kipróbálható Battleborn is kapott egy hangulatos, a főbb játékmódokat és játékmechanikai elemeket összefoglaló kedvcsinálót. A hajtás után meg is tudjátok lesni.

Tekken 7 - PlayStation 4-re biztosan jönni fog

Ugyan a Tekken-sorozat hetedik iterációjának játéktermi változata már jó ideje elérhető Japánban, a konzolos verzióról eddig semmit nem lehetett tudni. Ma viszont kiderült, PlayStation 4-re biztosan meg fog jelenni.

Star Wars: Battlefront - akcióban a Hősök

Az éppen zajló párizsi Sony-konferencián bemutatkozott egy vadonatúj Star Wars: Battlefront trailer is, amiben végre akciózás közben is megleshetjük a nemrég bejelentett új hősöket, köztük Han Solót és Palpatine-t.

Street Fighter V - kiszivárgott a megjelenési dátum

Eredetileg a hamarosan kezdődő Sony-konferencián jelentette be volna a Capcom a Street Fighter V pontos megjelenési dátumát, az azonban már most kiszivárgott, köszönhetően az Eurogamernek.

Nézd vissza a Sony-konferenciát!

Este hattól tessék bekapcsolni a GK-t, akkor kezdődik ugyanis a Sony Paris Games Weeken tartott sajtókonferenciája. A bemutatót élőben nézhetitek nálunk, és természetesen külön is beszámolunk a fontosabb hírekről.

Halo 5: Guardians - a 60 fps-ért bármit

A jó hír az, hogy a Halo 5: Guardians tükörsimán, 60 fps-sel fut, a játék fejlesztőinek azonban csalniuk kellett ahhoz, hogy elérjék ezt a teljesítményt. A Digital Foundry mutatja meg, mit csináltak pontosan.

Megjelent a The Park, íme, a launch trailer

Már megvásárolható a Funcom új játéka, a The Park. A vidámparkban játszódó horrorban a felfedezés és a történetmesélés kapja a főszerepet, ebből ad egy kis ízelítőt a launch trailer is.

Már itt is a Minecraft: Story Mode folytatása

Erre tényleg nem számítottunk: alighogy megjelent a Minecraft: Story Mode első része, már be is futott a folytatás. Az Assembly Required alcímet viselő epizódhoz egy trailert is tudunk mutatni.

90 percig nézegethetjük a Yakuza ötödik részét

A jövő hónap közepén végre nálunk is megjelenhet a Yakuza ötödik része, a premierhez közeledve pedig kaptunk egy méretesebb gameplay videót a játék nyugatra szánt változatából.