Hírarchívum - 2015. december

Battlefront - nem készül DLC az új filmről

Habár adná magát, hogy a Battlefront egyik DLC-je kizárólag az új Star Wars-filmmel foglalkozzon, a DICE leszögezte, hogy nem szeretnének ilyen kiegészítőt, és kizárólag az eredeti trilógiára koncentrálnak majd.

The Banner Saga - megmenekült a PS Vitás változat

Nem sokon múlt, két héttel ezelőtt még úgy festett, hogy kukázzák a The Banner Saga PlayStation Vitás változatát. A port végül megmenekült, és kellemes meglepetés, hogy maga a Sony segíti ki a fejlesztőket.

Star Wars - megvan az egymilliárd dollár

Folytatódik a Star Wars: Az ébredő Erő menetelése, az új film már össze is hozta az egymilliárd dolláros jegyárbevételt, ráadásul mindezt rekord idő alatt. És hol van még a vége, nem igaz?

Napi WTF: Snowboardozás egy lóval

A Snow Horse egy teljesen agyament játék lesz PC-re és Xbox One-ra. Az biztos, hogy ilyen snowboardos címet még nem láttál, de azt nem jelentenénk ki, hogy kiváltaná az SSX-et.

Ezek voltak a Steam legkeresettebb játékai idén

A Steam Spy jóvoltából kaptunk egy eladási toplistát, amely a Valve digitális boltjának legkeresettebb játékait összesíti. Talán nem meglepő, hogy a Grand Theft Auto V-ből fogyott a legtöbb példány.

Képeken a The Technomancer mutánsai

A Spiders új RPG-jében változatos rémségekkel hoz össze a sors minket, a többségük még véletlenül sem békés szándékú. A különféle vadállatok mutáns egyedeit most képeken is megcsodálhatjuk.

Befutott a The Witness gépigénye

A Braid fejlesztője, Jonathan Blow lassan révbe ér legújabb projektjével PC-n és PS4-en. Most megérkezett a The Witness gépigénye is, amely teljesen barátinak mondható. Kaptunk egy új "csendéletet" is.

Triad Wars - vége a dalnak

A Sleeping Dogs multira kihegyezett mellékága eltűnik a süllyesztőben, mivel már a fejlesztő sem fűz sok reményt hozzá. A zárt béta még január közepéig fut, utána végleg lelövik a szervereket.

Friss látnivalókon az Escape from Tarkov

Karácsonykor sem unatkozott az orosz Battlestate Games, egy új videóban leplezte le az Escape from Tarkov lootrendszerét, és néhány képet is megosztott az MMOFPS/TPS hibridről.

Így fizetünk majd a Fable Legendsért

Ahogy azt bizonyára tudjátok, a sorozat korábbi részeivel ellentétben az új Fable free-to-play játék lesz. A zárt bétatesztben már látható, hogyan és milyen csomagokban fizethetünk majd a címben - ez szivárgott ki.