Hírarchívum - 2015. december

HWSW: Perelik a Valve-ot a franciák

A Steamen vásárolt játékok ismételt eladása kapcsán fordult bírósághoz egy francia fogyasztóvédelmi csoport. A szervezet szerint a letöltött szoftvereket ugyanúgy továbbadhatóvá kellene tenni, mint a lemezeseket - írja a HWSW.

Oculus Rift - év elejétől lehet előrendelni

Palmer Luckey, az Oculus alapítója a Twitteren erősítette meg, hogy 2016 elején indul majd az Oculus Rift előrendelése. Aggódni nem kell, mindenről időben tájékoztatni fogják az érdeklődőket.

Volume - januárban jön PS Vitára

Augusztusban még azt hittük, hogy a PlayStation 4-es premiert követően csak pár hetet kell várni a PS Vitás Volume-ra. Nem így lett, a Thomas Was Alone fejlesztőinek új játéka ugyanis csak januárban kap hordozható verziót.

Tavasszal jön a felújított Ori and the Blind Forest

A Gamescomon jelentette be a Moon Studios, hogy felújított, bővített változatot kap az idei játékfelhozatal egyik legjobb platformere, az Ori and the Blind Forest. Nibel erdejébe tavasszal térhetünk majd vissza.

Kedvcsinálók az új Naruto-játékhoz

Február elején kerül boltokba a soron következő Naruto-játék, az Ultimate Ninja Storm 4. A demója már elérhető pár napja, és most két kedvcsináló videót is tudunk mutatni belőle.

Driveclub - az első képek az új tartalmakról

Az Evolution Studios már korábban megígérte, hogy 2016-ban is érkeznek új tartalmak a Driveclubhoz. Az első képek alapján úgy tűnik, hogy új városi pályával bővül majd a felhozatal, de kapunk karácsonyi ajándékot is.

Újabb képek szivárogtak ki az Agentről

Egykori grafikusa tett közzé néhány képet a Rockstar régóta várt játékáról, az Agentről. A legrosszabb, hogy ő maga is megjegyezte: nem biztos benne, hogy a cím valaha is elkészül.

Dying Light - így válhatsz legendássá

A közelgő Enhanced Edition mellett egy ingyenes frissítést is kap a Dying Light, mellyel tovább erősíthetjük a meglévő karakterünket. Ha már kimaxoltuk a skillfát, további 250 Legendary szintre gyúrhatunk rá.

Még egy trailer az Unravelhez

Nem vitás, érzelmes és megkapó platformjáték lesz az Unravel. Kedves fonálfiguránkat irányítva bámulatos helyeken fordulunk meg, a fejlesztők pedig egy videóban magyarázzák el a pályatervezés mögött álló filozófiát.

Ismét mozog a Paragon

Új Paragon-videót tett közzé az Epic Games, amelyben a játék alapjait magyarázzák el a készítők a közösségnek. A bemutató természetesen csupa gameplay jelenetből áll, nézzétek meg!