Hírarchívum - 2015. március

MotoGP 15 bejelentés

Idén nyáron se maradunk MotoGP nélkül, a Milestone ugyanis megerősítette, a Ride premierjét követően is lesz dolguk, hiszen júniusban érkezik a MotoGP 15, ami a már jól ismert elemek mellett némi újdonságot is kínálni fog.

Borderlands 2 - 12 millió eladott példány

Továbbra is kajálja a nép a Borderlandset, a játékot készítő Gearbox CEO-ja, Randy Pitchford ugyanis egy podcastben elmondta, a második részből eddig több mint tizenkétmillió darabot tudtak eladni.

Rainbow Six: Siege - október közepén jelenik meg?

Ugyan a Rainbow Six: Siege egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az olasz Gamestop honlapján található adatlap szerint az őszi szezonban próbál majd szerencsét a UbiSoft shootere.

Dungeons 2 - befutott a pontos gépigény

Ugyan még egy hónap, mire megvásárolható lesz a Dungeon Keeper előtt tisztelgő Dungeons második része, a játék kiadásáért felelős Kalypso tegnap megerősítette, aranylemezre került a játék. Gépigényt is kaptunk.

Alan Wake - új eladási mérföldkő

A finn Remedy Entertainment elnöke, Matias Myllyrinne a Twitteren jelentette be, hogy a 2010-ben bemutatott Alan Wake elérte a 4,5 milliós eladási álomhatárt. Így már érthető, miért is szóbeszéd tárgya a remastered verzió...

Mass Effect 4 - készülnek az átvezető videók

Szépen csendben, de magabiztosan robog végleges formája felé a Mass Effect negyedik része. Ezt bizonyítja az is, hogy a BioWare Vancouverben már megkezdte a játék átvezető videóinak motion capture munkálatait.

Egy hónap múlva jön a Broken Age folytatása

Tényleg jó előjel volt a tegnapi gameplay videó, a Double Fine ma bejelentette, hogy április végén érkezik a Broken Age második fejezete, és vele együtt a PlayStation-verziók is letölthetővé válnak.

Húsvéti akciók a PlayStation Store-ban

Húsvét apropóján leárazásba kezdett a Sony, a PlayStation Store-ban több PS4-es, PS3-as és PS Vitás játék is akciósan kapható a következő hetekben. A PlayStation Plus-tagoknak természetesen további kedvezmény jár.

Méretes firmware-frissítést kap holnap a PS4

Holnap válik letölthetővé a PlayStation 4 legújabb firmware-frissítése, sőt a PlayStation Vita és a mobilos PlayStation alkalmazás is új verziót kap. PS4-en több új funkciónak is örülhetünk.

E3 2015: Visszavág a Google a Twitchnek

Habár eleinte úgy tűnt, hogy a Google fogja felvásárolni a Twitchet, és nem az Amazon, a csapat végül kikosarazta a cégóriást. A Google ennek ellenére nem adja fel az élő streamek piacát, a YouTube Live-val veszi fel a kesztyűt.