Hírarchívum - 2015. március

A Deck 13 szívesen alkalmazná Kojimát

Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mi is lesz most Kojimával és munkatársaival, de Lords of the Fallen fejlesztője szívesen alkalmazná az MGS-sorozat megálmodóját, ha a Konamit otthagyná.

Tölthető a forzás Furious 7 játék, itt a launch trailer

Mától ingyenesen letölthető a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, mely az ismert autós játék külön is futtatható kiegészítője. A játékban a filmekben megismert karakterekkel és autókkal versenyezhetünk.

PC-re is megjelent a Resident Evil 5: Gold Edition

Jobb később, mint soha - tartja a mondás. A Capcomnak talán ez jutott eszébe, amikor úgy döntött, hogy PC-re is megjelenteti a konzolokra már 5 éve (!) elérhető csomagot. Így végre PC-re is megvásárolhatók lesznek a játék DLC-i.

Itt a gépigénye a felújított Dark Souls II-nek

Már egy hét sincs hátra a Dark Souls II: Scholar of the First Sin megjelenésééig, mely a kultuszjáték PC-re, PS4-re és Xbox One-ra szánt felújított változata. Az új látványhoz új gépigény is dukál.

Látványosabb lett a Half-Life 2

Ugyan nem szoktunk grafikai modokkal foglalkozni, ám most mégis kivételt teszünk. Rajongók rakták össze a Half-Life 2: Update nevű modot, amellyel teljesen más "megvilágításba" kerül Gordon Freeman 11 éves kalandja.

Hearthstone - a jövő héten jön a Blackrock Mountain

A Blizzard bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol a Blackrock Mountain első szárnya a Hearthstone-ban. A single playerre kihegyezett kiegészítő öt részletben érkezik, minden héten kapunk egy új szárnyat.

Dirty Bomb - elstartolt a második zárt bétateszt

Nincs több csúszás, tengernyi látnivaló mellett kezdetét vette a Splash Damage multis shooterének második zárt bétatesztje. Ráadásul 20 dollárért azonnal hozzáférhetünk az amúgy free-to-play játék próbaverziójához.

175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.

Megjelent a Pillars of Eternity

A várakozásnak vége, hiszen boltokba került az Obsidian Entertainment várva-várt hardcore szerepjátéka, a Pillars of Eternity. Az RPG-re több mint 70 ezer támogató adta össze a pénzt.

Arkham Knight - PC-re is lesz dobozos verzió

Alaptalanok voltak a hét elején szárnyra kelt híresztelések, hiszen Európában dobozos formában is megvásárolhatjuk a PC-s Batman: Arkham Knightot. Csak a briteknek kell beérniük a digitális változattal.