Hírarchívum - 2015. március

Killer Instinct - Hisako akcióban

A hónap elején mutatkozott be az a japán szellemlány, aki a Killer Instinct második évadának legújabb játszható karaktere lesz. A leányzót mától tehetik magukévá (sic!) az Ultra Edition tulajdonosai.

Evolve - traileren az új vadászok

Ahogy arról beszámoltunk, március 31-én fizetős tartalmakat kap az Evolve. A Turtle Rock 4v1-es küzdelmekre kihegyezett akciójátékába négy új vadász és egy szörny kerül be, róluk szól az új előzetes is.

Frissítve: Free-to-play Halo PC-n... Oroszországban

Van egy jó hírünk, meg egy rossz is: visszatér PC-re a Halo-sorozat, de csak az oroszok örülhetnek neki. A Halo Online egy multiplayerre koncentráló, free-to-play cím lesz, hamarosan rajtol a bétatesztje is.

Spielberg rendezi a Ready Player One filmet

Steven Spielberg fogja rendezni a Ready Player One cím kultuszkönyv alapján készült filmet. Már régóta a Warnernél vannak a jogok, azonban csak most kezdődött meg a mozgolódás a projekt körül.

Mortal Kombat X - Shaolin trailer

Megérkezett az újabb karakterbemutató trailer a Mortal Kombat X-hez, melyben három harcos kapta a főszerepet. Ezúttal egy kis egzotikum is került a videóba, mivel egyelőre csak oroszul érhető el.

Íme, az áprilisi Games with Gold felhozatal

A Microsoft bejelentette, milyen játékokat kapnak áprilisban az Xbox Live prémiumszolgáltatásának előfizetői. Ráadásul ezúttal megduplázták az ajándék játékok számát.

Megérkeztek az első képek az F1 2015-ből

Eredetileg tavaly jelent volna meg az első nextgen F1-es játék, azonban a Codemasters áttolta 2015-re. Most végre bejelentették, hogy a megszokottakkal ellentétben már idén nyáron autóba versenybe szállhatunk.

Megcsúnyult a GTA V a legutóbbi javítás óta

Valamit elronthattak a GTA V legutóbbi, 1.08-as javításánál, mivel a játék - ha nem is feltűnően - rondább lett az aktiválása után Xbox One-on és PS4-en. Úgy tűnik, tényleg hibáról van szó és nem szándékosan csúfították el a játékot.

Óriás frissítést kap a nextgen Borderlands-csomag

Holnap jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Borderlands: The Handsome Collection. A két játékot tartalmazó pakk már az első napon méretes frissítést kap, melynek letöltését erősen ajánlják a fejlesztők

Middle-Earth: Shadow of Mordor - jön a GOTY?

Az ausztrál korhatárbesorolási bizottság honlapján található adatlap szerint hamarosan minden földi jóval megtömött GOTY-kiadást kaphat a tavalyi év egyik meglepetésjátéka, a Middle-Earth: Shadow of Mordor.