Hírarchívum - 2015. május

Megjelent a Lara Croft: Relic Run

Szép csendben újabb mobiljáték jelent meg a szexi régésznő főszereplésével. Ahogy azt a cím is sejteti, egy hamisítatlan endless runner a Lara Croft: Relic Run, a műfaj szerelmesei nyugodtan tehetnek vele egy próbát.

Kipróbálható a Chivalry: Medieval Warfare

A Torn Banner Studios középkori környezetben játszódó online akciójátéka a hétvégén kitárja a kapuit a Steamen, így megtapasztalhatjátok, hogy milyen, amikor a belső nézetben irányítható lovagok egymást hányják kardélre.

HWSW: Google - az Android jövője kontextuális

Kis frissítésnek ígérkezik az Android M, de csak azért, mert a legnagyobb újdonságok a rendszerről leválasztva érkeznek. A kontextuális keresés önmagában is felforgathatja a mobilos világot - írja a HWSW.

Launch traileren a Wander

A jövő héten jelenik meg PC-n és PS4-en a harcmentes MMO, a Wander. A játékban orennek nevezett karaktereket irányítunk, lehetünk élő fák, griffek, víz alatt úszó azertashok vagy fürge hirák is.

Itt van a Games with Gold júniusi kínálata

A következő hónapban is három ingyenes játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetői, illetve a promócióban áprilisban debütált Pool Nation FX továbbra is elérhető lesz. Jön a Massive Chalice és a Thief.

Kitiltják a Twitchről a felnőtteknek szóló játékokat

Valószínűleg a jövő héten megjelenő Hatred miatt érezte szükségét a Twitch annak, hogy bejelentse: a jövőben tilos a felnőtteknek szóló játékokat streamelni a szolgáltatáson keresztül.

Már a High Moon is a Destiny-n dolgozik

Menthetetlenül hízik a Destiny, az Activision már egy második fejlesztőcsapatot is ráállított a projektre. Egy álláshirdetésből derült ki, hogy a Transformers-játékairól elhíresült High Moon Studios segít be a Bungie-nak.

Hivatalos: free-to-play lesz a WildStar

Beigazolódtak a korábbi pletykák, tényleg free-to-play modellre vált az egy ideje már küszködő WildStar. Az átállást ősszel lépik meg a készítők, addig a játékmenetet is finomhangolnák a tervek szerint.

Géppel együtt 1500 dollár lesz az Oculus Rift

Habár azt továbbra sem tudjuk, hogy mennyibe kerül majd az Oculus Rift, a készítők szerint "nulláról indulva", gép nélkül egy 1500 dolláros beruházást jelent majd a VR-buli. Ebből már lehet számolgatni.

Úgy néz ki, márciusban jön az Uncharted 4

Ha minden igaz, márciusban kerülhet boltokba az Uncharted negyedik, az A Thief's End alcímű része. Ezek szerint a Sony a jövő tavaszt is annyira erősen szeretné indítani, mint az ideit.