Hírarchívum - 2015. május

Újabb hét perc a Batman: Arkham Knightból

Újabb látnivalókat kaptunk az alig egy hónap múlva boltokba kerülő Batman: Arkham Knightból. Ezúttal egy hosszabb gameplay trailernek, egy rövidebb promóvideónak és néhány screenshotnak örülhetünk.

Női csapatokkal erősít a FIFA 16

Bejelentették a FIFA idei epizódját, melynek legfontosabb újdonsága, hogy a sorozat történetében először női csapatokkal is játszhatunk majd. Kezdetben 12 válogatott lesz elérhető a játékban.

Kholat - megjelenési dátum és új trailer

Június 9-én debütál a Steamen a lengyel IMGN.PRO játéka, a Kholat, ami egy olyan, főleg felfedezésre épülő horror lesz, amiben eltűnt hegymászók után kell majd nyomoznunk.

Killer Instinct - Aria is csatlakozik

Cinder áprilisban megjelent bemutatkozó videója végén Aria egyszer már felbukkant, most viszont teljes pompájában is felfedi magát az UltraTech mesterséges intelligenciája. Péntektől Ti is kipróbálhatjátok!

E3 2015: Új Xbox kontrollert mutat be az MS?

Két árulkodó jel is arra utal, hogy az idei E3-on bemutatkozik az Xbox One-hoz készített módosított, vadonatúj Xbox One kontroller. Az új irányító állítólag 3.5 mm-es jack dugóval lesz felszerelve.

Kiszivárgott az új Need for Speed dátuma

Az Xbox Games Store-on megjelent a nemrég bejelentett új Need for Speed-játék adatlapja, ami az új információkat is tartalmazó leírás mellett a játék megjelenési dátumát is felfedte. Állítólag november elején érkezik az új rész.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

DiRT Rally - őrült száguldozás Pikes Peaken

Többek között egy vadonatúj legendás helyszínnel és vadonatúj vezethető csúcsgépekkel bővült a legutóbbi frissítést követően a Steam Early Access keretein belül kipróbálható DiRT Rally.

Overwatch - Tracer is bemutatkozik

A Blizzard folytatja legújabb játéka, az Overwatch karaktereinek bemutatását. Ezúttal Tracer lendül akcióba, aki egy kísérleti repülés során történt balesetnek köszönheti egyik fő képességét, a teleportálást.

Címet kapott az újgenerációs Darksiders II

Még tavaly februárban jelentette be a Nordic Games, hogy definitív kiadást kap a Vigil Games fejlesztette Darksiders második felvonása. Tegnap frissült a játék amazonos adatlapja, így most már tudjuk a játék címét is.