Hírarchívum - 2015. május

Megjelenési dátumot kapott a SOMA

Ősszel érkezik az Amnesia: The Dark Descent fejlesztőinek új játéka, a SOMA. A bejelentés alkalmából egy több mint 12 perces gameplay videót is megosztottak a fejlesztők a horror címből.

LEGO Jurassic World - íme, az őslénypark

Hamarosan megérkezik a mozikba a Jurassic World, így a legósított játékátirat megjelenése sincs már messze. Új trailer érkezett, melyben maga az őslénypark kapta a főszerepet.

PC-s demót kapott a D4: Dark Dreams Don't Die

Derült égből villámcsapásként érkezett meg a D4: Dark Dreams Don't Die PC-s demója. Napra pontosan egy hét múlva érkezik a játék, így a megjelenés előtt érdemes kipróbálni és megnézni, hogyan fut a gépünkön.

Mobilos társalkalmazás nélkül jön az AC: Syndicate

Sokaknak nem tetszett a tavalyi Assassin's Creed Unity mobilos társalkalmazása, melynek használatát túlságosan is ráerőltették a játékosokra. A Ubisoft hallgatott a kritikákra, és az idei epizódban már mellőzi ezt.

Relic-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal a stratégiai játékok és a Warhammer-univerzum rajongói örülhetnek, mivel a Relic Entertainment játékai kerültek be az új Humble Bundle-be. Mindössze egy dollárért szerezhető be a Company of Heroes első része és a Dawn of War 2.

Tekken 7 - bemutatkozik Kazumi

Újabb karaktervideó érkezett a Tekken 7-ből, melyben ezúttal Kazumi Mishimát láthatjuk harc közben. Nem sokat szerepelt eddig a sorozatban, de úgy tűnik, ezúttal fontos szerepe lesz.

Állandó internetkapcsolat kell az új NFS-hez

Egy rajongó kérdésére válaszolva árulták el a fejlesztők, hogy a Rivals után a 2015-ös Need for Speedhez is elengedhetetlen lesz az állandó internetkapcsolat. Cserébe több lehetőséget és nagyobb élményt ígérnek.

Overwatch - színre lép Symmetra

Tracer után egy újabb Overwatch-karaktert mutatott be hosszabban a Blizzard. Ő Symmetra, a 28 éves indiai leányzó, a támogató kaszt képviselője, aki pszichedelikus kunsztokkal védi a társait.

Xbox One-ra is megjelenik az Among the Sleep

Érett már a bejelentés, lévén a korábban megerősített PS4-es verzió mellett sejtettük, hogy a Microsoft konzoljára is befut a Krillbite Studio horrorjátéka. Üröm az örömben, hogy a srácok elfelejtettek megjelenési dátumot mellékelni.

Dirty Bomb - június elején indul a nyílt béta

A Splash Damage bejelentette, hogy a posztapokaliptikus környezetben játszódó free-to-play lövöldéje június 2-től nyílt bétafázisba lép a Steamen. Az örömhír mellé egy új előzetest is mutatunk a Dirty Bombról.