Hírarchívum - 2015. május

Brit toplista: tarolt a The Witcher 3

A briteknél is tarolt a The Witcher 3, egészen konkrétan az idei évben még egy játék sem tudott úgy rajtolni, mint a CD Projekt RED szerepjátéka. A Farming Simulatort a második helyig lökdösték a szigetország vásárlói.

Star Wars: Battlefront - újabb kép a Sullustról

Újabb képen pózol a novemberre időzített Star Wars: Battlefront egyik biztos helyszíne, a Sullust, ahol a birodalmiak a Halálcsillag megépítéséhez szükséges nyersanyagot bányásszák.

Látnivalókon a What Remains of Edith Finch

Lassan fél éve már, hogy semmit se hallottunk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow legújabb játékáról, a What Remains of Edith Finchről. Érezték ezt a készítők is, így egy csokor friss képet és új trailert is kaptunk.

2016 elején jön a Resident Evil Zero HD Remaster

Nem véletlenül bukkant fel tavaly év végén a Resident Evil hivatalos honlapján a Resident Evil Zero remastered kiadása. A Capcom ma reggel ugyanis megerősítette, jövő év elején jön a HD-re felhúzott változat.

Disztópikus jövőben játszódó játékot teasel a 2K

Az Advent technológiája egy szebb jövőt ígér. Egy éhezés, szenvedés és betegségek nélküli jövőt. Olyat, amiben a tudománynak köszönhetően milliók élhetnek majd jobb életet. Mások viszont egészen máshogy látják a jövőt...

Először mozgásban az F1 2015

Egy francia tévéműsorban bukkant fel először a júniusról júliusra áttolt F1 2015 első hivatalos játékmenet kedvcsinálója. Ebben Szingapúrban járunk, esős körülmények között, Lewis Hamilton autójában.

The Witcher 3 - a héten két ingyenes DLC is jön

Mozgalmas hét elé néz a CD Projekt RED és vele a The Witcher 3: Wild Hunt is. A tervek szerint hamarosan megérkezik az első komolyabb konzolos sebtapasz, illetve az ingyenes DLC-k második két darabja is.

Lords of the Fallen - júniusban jelenik meg a GOTY

A City Interactive és a Deck 13 hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő hónapban, vagyis júniusban bemutatkozik a hamarosan folytatással is jelentkező Lords of the Fallen Game of the Year kiadása.

Keressük Magyarország fiatal Excel guruját! (x)

Mutasd meg, mit tudsz a legnépszerűbb Office termékből, vidd el az értékes nyereményeket és akár Te is képviselheted majd Magyarországot az augusztusi texasi világbajnokságon!

Mortal Kombat X - júniusban jön Tanya

Jason Voorhees debütálása után joggal merült fel az egyik Mortal Kombat-rajongóban, vajon mikor mutatkozik be a következő letölthető karakter, Tanya. Ed Boon Twitteren adott válasza szerint, valamikor júniusban.