Hírarchívum - 2015. május

Csúszik a PS3-as és X360-as Mortal Kombat X?

Több kiskereskedő is úgy tudja, hogy mégsem jelenik meg nyáron a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as verziója. A GameStop már tájékoztatta a vevőit a késésről, de a Warner Bros. egyelőre hallgat.

CoD: Advanced Warfare - íme, a Supremacy DLC

Négy új multis térképpel landol a jövő héten Xbox platformokon a Call of Duty: Advanced Warfare harmadik DLC-je, a Supremacy. Kapunk új Exo Zombis porciót is, melyben főszereplőinkhez Bruce Campbell is csatlakozik.

The Witcher - ilyen is lehetett volna

Már megint egy hír, ami a The Witcherrel foglalkozik, ez viszont egy picit "más" lesz, és a CD Projekt egy korábbi projektigazgatójának köszönhetjük: gameplay videón a The Witcher első prototípusa.

Trailert kapott a Battlefield: Hardline első DLC-je

Megérkezett a Battlefield: Hardline első kiegészítésének, a Criminal Activity-nek az első kedvcsinálója. A júniusra datált DLC négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

Cyberpunk 2077 - két év múlva kérdezzetek róla!

Noha már régóta izgalomban tartja a játékosokat a CD Projektnél készülő Cyberpunk 2077, a lengyelek a következő két évet a The Witcher 3-ra áldozzák, és csak 2017-ben beszélnek először a projektről.

Augusztus végén jön az Until Dawn

A Supermassive Games bejelentette, hogy augusztus végén válik elérhetővé az Until Dawn című horrorjátékuk, sőt azt is megtudtuk, hogy újabb neves színészt sikerült leigazolniuk a munkálatokhoz.

HWSW: Dobja a Mozilla a Firefox OS stratégiáját

Teljesen átgyúrja a 2013-ban piacra dobott Firefox OS-hez kapcsolódó stratégiáját a Mozilla, és olyan eszközök fele mozdul el, amit az emberek szívesen használnának – írja nagytestvérünk, a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Sztorielőzetest kapott a Mad Max-játék

A nemzetközi sajtó a napokban futhatott egy kört az Avalanche Mad Max-játékával, a készítők pedig az új bemutatók megjelenésére időzítették az anyag sztorielőzetesének kiadását.

Project CARS - bajban a Wii U-s verzió

A Slightly Mad Studios fejese szerint még mindig gondok vannak a Project CARS Wii U-s változatával, és egyre valószínűbb, hogy megvárják a játékkal a Nintendo következő konzolját.