Hírarchívum - 2015. július

Megszűnik a Nintendo TVii

Három év után a japán cég elkaszálja a Wii U TV-s szolgáltatását, a Nintendo TVii-t, amely nem volt túl népszerű a felhasználók körében. A gyártó szerint itt az ideje, hogy más projektekre fordítsák az erőforrásokat.

Submerged - te mit tennél meg a testvéredért?

Az Uppercut Games megható alkotásában egy olyan lányt alakítunk, aki sebesült testvérét szeretné biztonságos helyre hurcolni. A vízzel elárasztott világban játszódó alkotás augusztus elején érkezik, itt az új trailer.

Augusztus közepén jön Androidra a Fallout Shelter

A jelenleg is zajló QuakeConon bejelentették, hogy az iOS-en már nagy népszerűségnek örvendő Fallout Shelter a jövő hónapban landol Androidon. A 2D-s bázisépítős játék egy nagyobb frissítést is kapni fog a premierre.

Launch traileren a Victor Vran

A Tropico fejlesztője az akció-RPG-k műfajában is megvetette a lábát, elkészült végre a Victor Vran. A szörnyvadász kalandjának launch trailere szépen bemutatja, hogy mi vár ránk a végleges verzióban.

Metal Gear Solid V - ennyi hely kell neki PS4-en

Ma már rengeteg helyet foglalnak a játékok, nem csak PC-n, de konzolon is. Épp emiatt többeknek fontos lehet, hogy mennyi helyre lesz szükség majd ahhoz, hogy letölthessék a PS4-es MGS V-öt.

Ötletes előzetest kapott a Rare Replay

Még az idei E3-on jelentették be, hogy harminc Rare-játékot tartalmazó csomag érkezik augusztusban Xbox One-ra. Egy új, egész ötletes trailer érkezett most, melyben az előrendelésre próbálnak rávenni minket.

10 percen át mozog a Bombshell

A hétvégén zajlik QuakeCon 2015, ahol előkerült egy egész hosszú gameplay videó 3D Realms új játékából, a Bombshellből. A videóban nem csak akciót láthatunk, de megnézhetjük a kezelőfelületet és az RPG-elemeket is.

Augusztusban jön a PS Vitás Revelations 2

Közel féléves csúszással jelenik meg a Resident Evil: Revelations 2 PS Vitára, mely kiadás természetesen tartalmazni fogja az összes epizódját a történetnek. A bejelentés alkalmából egy új trailer is befutott.

Jövő héten folytatódik a Life is Strange

Jövő héten folytatódik a Square Enix és a Dontnod epizodikus kalandjátéka, a negyedik rész az utolsó előtti lesz a sorozatban. Ezzel együtt kiderült, hogy a játékot eddig több mint egymillióan vették meg.

Kiszállt a Lords of the Fallen atyja a folytatás mögül

Tomasz Gop kiszállt a Lords of the Fallen 2 fejlesztéséből, és úgy néz ki, a City Interactive-ot is elhagyja. A két fél állítólag egész máshogy gondolkodott a projekt koncepciójáról, ezért is szakítottak.