Hírarchívum - 2015. július

Ilyen lesz a Gears of War felújított intrója

A The Coalition bejelentette, hogy befejeződtek a Gears of War: Ultimate Edition munkálatai, a játék már előrendelhető és előtölthető az Xbox Store-on keresztül. Bónuszként megkaptuk a felújított intrót is.

GC 2015: EA-konferencia is lesz, elmondjuk, mikor

Az idei Gamescomon jó eséllyel csak két konferencia lesz, a Microsoft és az Electronic Arts bemutatózik majd egy sort. A redmondiak már elmondták, az EA pedig most jelentette be, hogy mikor kezdődik a műsoruk.

2018-ban jön a Jurassic World folytatása

Elképesztően nagy siker a Jurassic World, úgyhogy aligha meglepő, hogy a stúdió folytatást szeretne neki. A premier dátuma már meg is van, és úgy néz ki, a főszereplők is visszatérnek.

Rajongók figyelmébe: jön a Fallout Anthology

Már egy Fallout-bejelentés is érkezett a QuakeConról, Pete Hines rántotta le a leplet a Fallout Anthology nevű pakkról, amely különleges csomagolásban szállítja majd a sorozat eddig megjelent részeit.

Új képeken a Doom, hamarosan indul az alfateszt

Elrajtolt az idei QuakeCon, így szinte természetes, hogy az új Doom is hallatott magáról. Eddig néhány screenshot és multiplayerrel kapcsolatos információ volt a rendezvény termése, lássuk őket!

Rise of the Tomb Raider - jövőre PS4-en is

A Square Enix formálisan is bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider PC-re és PS4-re is megjelenik jövőre. Meglepő? Legfeljebb az, hogy a kiadó ezt már most megerősítette.

HWSW: Harmincéves az Amiga

Harmincadik születésnapját ünnepli az Amiga: az 1985-ben elrajtolt, máig óriási rajongótáborral rendelkező legendás számítógépcsalád végül az otthoni felhasználók körében lett kiemelkedően népszerű - írja a HWSW.

Forza Motorsport 6 - íme, a heti autólista

Befutott a heti rendszerességgel jelentkező autólista a Forza Motorsport 6-hoz, melyben újabb járgányokat lepleztek le. A benzinfalók mellett egy új pályáról is lerántotta a leplet a Turn 10.

Újra hallat magáról a For Honor

Nem sokat hallottunk az E3 óta a Ubisoft véres akciójátékáról, a For Honorról. Az akkori bemutatón és előzetesen kívül alig kaptunk némi információt, most azonban egy új trailerrel törték meg a csendet készítők.

Itt a második előzetes az új Bond-filmből

Megérkezett az új Bond-film, a Spectre második trailere, mely egészen ütősre sikerült. Az ősszel érkező moziban Daniel Craig mellett olyan színészek kaptak szerepet, mint Christoph Waltz és Léa Seydoux.