Hírarchívum - 2015. július

Hamarosan leleplezik a Mercury Steam új játékát

Egy rejtélyes teaser képet lőtt fel a weboldalára a Castlevania: Lords of Shadow-játékok mögött álló Mercury Steam, ami alapján arra következtethetünk, hogy a csapat bejelentésre készül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.

Megvan a Shadowrun: Hong Kong dátuma

Kicentizték a fejlesztők, de úgy néz ki, tartani tudják a Shadowrun: Hong Kong megjelenésére tett ígéretüket, és a játék tényleg boltokba kerül a nyáron. Alig egy hónapot kell már csak várni.

Így fut a Half-Life egy okosórán

A nap legértelmetlenebb kísérlete következik, valaki kipróbálta, hogy hogyan fut a Half-Life egy okosórán. Nos, baromi rosszul, bár az tényleg érdekes, hogy legalább hajlandó elindulni rajta.

Tabletekre is megjelent a felújított Gabriel Knight

Ha valaki tableten szeretne nosztalgiázni a Gabriel Knight: Sins of the Fathersszel, vagy csak most pótolná a klasszikus kalandjátékot, már megteheti, ráadásul olcsóbban, mintha PC-n próbálkozna.

Látnivalókon az új Overlord - ízlelgessük őket!

Új screenshotokat és egy trailert kaptunk az Overlord: Fellowship of Evilről, amely kissé meglepte a rajongókat, miután a Codemasters nem abba az irányba vitte el a folytatást, mint amire ők számítottak.

The Dwarves - játék készül a könyvsorozat alapján

Játékváltozatot kap a The Dwarves című könyvsorozat, a taktikai RPG-ben tizenhárom törpöt terelgethetünk majd. Ez a felállás nem hangzik azért rosszul, elvégre Thorinék is így kezdték annak idején, és látjátok, mi lett belőle!

Kojima és del Toro együtt folytatja

Habár a Silent Hills fejlesztését lelőtték, ez nem jelenti Hideo Kojima és Guillermo del Toro munkakapcsolatának végét. A designer és a rendező elhatározta, hogy csak azért is csinálnak egy játékot közösen.

The Technomancer - áldatlan állapotok a Marson

A Spiders csapata köti az ebet a karóhoz, a jövőre érkező szerepjátékuk, a The Technomancer is a vörös bolygón játszódik. A srácok most egy adag friss screenshotot tettek közzé a játékról.

Kevin Sorbóval erősít a Smite

A nálunk is népszerű Herkules-sorozat sztárja, Kevin Sorbo adja a hangját a Smite augusztusban érkező új hősének - aki persze szintén Zeusz törvénytelen fia lesz. A MOBA-nak már 10 millió egyedi felhasználója van.