Hírarchívum - 2015. július

Blood Bowl 2 - akcióban a sötét elfek

Majdnem két éve már, hogy a Cyanide és a Focus Home Interactive lerántotta a leplet a Blood Bowl folytatásáról, és ugyan továbbra is óvatosan adagolják az anyagokat, most azért befutott egy újabb gameplay kedvcsináló.

PC-re is megjelenik az OlliOlli 2

Először a Steam oldalán bukkant fel az OlliOlli 2, majd a Devolver Digital is megerősítette, hogy az oldalnézetes platformer konzolokra már megvásárolható folytatása augusztusban kapja meg asztali gépes átiratát.

Doom - maximális látványorgia a pokolban

A múlt heti QuakeCon alkalmából nem csak új képeket, de némi információt is csepegtetett a Bethesda az új Doomról. Most Marty Stratton vezető producer árult el újabb részleteket.

GC 2015: Hivatalosan is bemutatkozott a Mafia III

A 2K Games a Mafia-sorozat hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy valóban fejlesztik a Mafia harmadik részét. A nagy bejelentésre és az első mozgóképes anyagra egészen a Gamescomig kell majd várnunk.

GC 2015: A Blizzard is konferenciázik

Ilyen az én formám: a múltkor már nagy lendülettel le is mondtam mindenről, beletörődtem, hogy idén két gamescomos konferenciával kell beérnünk, erre jön a Blizzard, és bejelenti, hogy ő is tart sajtótájékoztatót.

Káoszba fulladt a Street Fighter V bétatesztje

Noha a Capcom nyilvánvalóan azért is szervezett bétatesztet a Street Fighter V-höz, hogy kiszűrje a szerverproblémákat, a hétvégén történtekre valószínűleg ő sem számított.

730 milliós forgalma lehetett a Valve-nak tavaly

Azon valószínűleg senki nem lepődik meg, hogy a Valve elképesztő számokat tud felmutatni, a pontos összegeket illetően viszont csak tippelni tudunk. Egy friss becslés szerint 730 millió dolláros forgalma lehetett tavaly a cégnek.

Call of Duty: Advanced Warfare - az utolsó DLC

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Advanced Warfare utolsó pályacsomagja, ezután a Sledgehammer átadja a terepet a Treyarchnak és a Call of Duty: Black Ops III-nak. Lássuk, mi vár még ránk!

New Game+ játékmódot kap a The Witcher 3

Végéhez közeledik a The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC-sorozata, így aligha meglepő, hogy utoljára egy nagyobb ajándékkal szeretnének kedveskedni a fejlesztők. Jön a New Game+ játékmód.

Brit toplista: Rory McIlroy az élen, már másodszor

Nem volt komolyabb játékmegjelenés a múlt héten, így a brit játékeladási toplista sorrendje sem változott érdemben. Az élen még mindig a Rory McIlroy PGA Tour, az Egyesült Királyság legsikeresebb golfjátéka áll.