Hírarchívum - 2015. augusztus

Eredeti Xbox-játékok is jöhetnek Xbox One-ra

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszában elmondta, nem tartja kizártnak, hogy egyszer akár eredeti Xbox-játékok is futtathatóak legyenek majd Xbox One-on.

PlayStation 4-re is megjelenik a Republique

GungHo Online Entertainment America által kiadott közlemény szerint a jövő év elején PlayStation 4-re is megjelenik a Camouflaj indie stúdió epizodikusra szabdalt, lopakodós akciójátéka, a Republique.

Armikrog - szeptemberre csúszott a premier

Eredetileg most kedden kellett volna megjelennie a The Neverhood szellemi örökösének szánt Armikrognak, a Pencil Test Studios azonban az utolsó pillanatban visszavonulót fújt és szeptemberre tolta a megjelenést.

Zombie Army Trilogy - megérkeztek a L4D hősei

A Rebellion és a Valve lerántotta a leplet a két nappal ezelőtt beharangozott közös projektjéről, amiről mint kiderült, nem más, mint egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossover. Az ingyenes frissítés már tölthető is.

Trine 3: The Artifacts of Power - az utolsó trailer

Játékmenet-jelenetekkel fűszerezett, színes, mesebeli pillanatokkal tarkított utolsó előzetest kapott a Trine-sorozat harmadik felvonása, a Trine 3: The Artifacts of Power, aminek végleges változata tegnap óta tölthető.

XCOM 2 - üdv a bázison!

Nagyon hosszú gameplay videót kapott az újgenerációs XCOM második felvonása, amely a játék Avenger nevet viselő mobilbázisát hivatott bemutatni. Járjuk körbe, és nézzük meg, mi mindent csinálhatunk itt!

Elemzők: ejtheti a Nintendo az életmódpiacot

Több elemző is egyetért abban, hogy az előzetes bejelentésével szembemenve kitáncol a quality of life-piaccal kapcsolatos tervei mögül a Nintendo, és inkább a mobilos játékokat fogja erőltetni.

Street Fighter V - újra lehet játszani

A Capcom minden korábbinál nagyobb bétatesztet szervezett az új Street Fighterhez, az első kör viszont káoszba fulladt. Úgy néz ki, hamarosan újraindulhatnak a szerverek, ezúttal stressztesztekkel készülnek a japánok.

GTA V - közeleg a konzolos videoszerkesztő

Habár pontos megjelenési dátumunk továbbra sincs, a Rockstar már belengette, hogy a következő frissítéssel érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a GTA V videoszerkesztője.

Mobilos híreink következnek

Két olyan cím is megjelent a mobilos alkalmazásboltokban, amely érdekelheti a telefonon, illetve tableten játszókat: iOS-es portot kapott a Final Fantasy VII, és letölthető a legújabb Pac-Man-játék is.