Hírarchívum - 2015. augusztus

Ezerrel pörög a Mad Max-reklámgépezet

A sűrű szeptemberi megjelenések sorát gyarapítja a Just Cause-sorozat fejlesztőinek legújabb játéka, a Mad Max, ami a közelgő premier alkalmából kapott egy rövid, de ütős tévéreklámot.

Ilyen gép kell majd a SOMA-nak

Jövő hónap végén mutatkozik be a Frictional Games legújabb ijesztgetős játéka, a SOMA, ami a PATHOS-2 nevű vízalatti létesítményben játszódik. A közelgő premier jóvoltából kiderült, milyen vas kell majd a játék futtatásához.

Itt vannak a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai

Jövő héten kedden élesednek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai, köztük az első olyan cím, amelyet a rajongók szavazhattak be a kínálatba. Ezúttal is hat játéknak örülhetünk.

Sűrű lesz az év vége a Nintendo-rajongóknak

A Nintendo a Twitter-csatornáját találta a legalkalmasabb helynek arra, hogy ránk zúdítson egy kisebb bejelentésáradatot - számos játék megjelenési dátumáról hullt most le a lepel.

Wii U-ra költözik a Pokkén Tournament

A Bandai Namco pokémonos verekedős játéka eddig a japán játékterembe járók kiváltsága volt, hamarosan azonban az európaiak is örülhetnek a címnek: jövő tavasszal érkezik a Wii U-s változat.

Nintendo: jöhetnek a filmadaptációk?

A Nintendo mögött eddig egyetlen komolyabb filmes produkció áll, a Super Mario Bros. adaptációja azonban finoman szólva sem sikerült jól. Most újra filmeznének a kiotóiak, reméljük, jobb lesz a végeredmény!

Brit toplista: még mindig a LEGO vezet

Új játékok megjelenése híján nem nagyon történt változás a szigetország múlt heti eladási listáján, így továbbra is a LEGO Jurassic World vezet, míg az ezüstérmet a Grand Theft Auto V csípte meg.

Deus Ex: Mankind Divided - elindult a víruskampány

Ugyan még nagyon messze van a Deus Ex: Mankind Divided megjelenése, az Eidos Montreal azért már megkezdte az augmentációk világában játszódó cyberpunk kaland hirdetését. Kattintás után plakátokat találtok.

Arkham Knight - tovább csúszik a PC-s sebtapasz

A korábbi ígéretekkel ellentétben mégsem augusztusban érkezik a PC-s Batman: Arkham Knight "ideiglenes" javítása. A játék Steam-oldalán olvasható bejegyzés szerint ugyanis csak hetek múlva élesedik a sebtapasz.

Nintendo NX - lemezmeghajtó nélkül?

Fogalmunk sincs, hogy mit tudhat majd a Nintendo következő generációs konzolja, de az biztos, hogy a kiotóiak mindent el fognak követni, hogy az új jövevény ne jusson a Wii U sorsára.