Hírarchívum - 2015. augusztus

Hitman-nyereményjáték - megvannak a nyertesek!

Augusztus 27-én kerül mozikba a Hitman: A 47-es ügynök. Három fanatikus olvasónk és kísérőik az Intercom jóvoltából premier előtt nézhetik meg a filmet, ehhez pedig három kérdésen keresztül vezetett az út.

Elkészült és tölthető a Half-Line Miami

A japán Inti Creates megerősítette, hogy végre elkészült a Half-Life 2 és a Hotline Miami találkozásából született Half-Line Miami rajongói mashup játékuk. A pályaszerkesztőt és nyolc pályát tartalmazó csomag már tölthető is.

Madden NFL 16 - agyeldobós premier előtti trailer

Ezen a héten kerül boltokba a Madden NFL legújabb iterációja, amit az Electronic Arts a megszokott, már-már dögunalmas trailerek helyett egy elképesztően over-the-top előzetessel reklámoz.

Újabb egy óra Mad Max gameplay érkezett

A múlt héten már megnézhettünk egy másfél órás játékmenetet a Mad Max játékból, most pedig a Polygonnak hála újabb egy órát izgulhatunk végig. A videó minősége ezúttal szerencsére sokkal jobb.

Fél órán át mozog a Sword Coast Legends

Hosszú játékmenet-videó érkezett a a Digital Extremes és az n-Space szerepjátékából, a Sword Coast Legendsből. A videón az egyjátékos kampányt nézhetjük meg mozgás közben.

Vállveregetős traileren a King's Quest

Július végén jelent meg a 32 éves King's Quest-sorozat legújabb darabja. Az első epizód után úgy tűnik, hogy egy méltó folytatást sikerült összeraknia a The Odd Gentleman csapatának.

Rise of the Tomb Raider - lopakodva is lehet

Rövid játékmenet-videó érkezett a Rise of the Tomb Raiderből, melyben a fejlesztők azt szerették volna megmutatni, hogy nem csak akciózva, fejlövéseket osztva lehet játszani a játékkal.

Xbox One-ra is megjelenik a Kerbal Space Program

Bár még az E3-on bemutatkozott PS4-es változat megjelenéséről sem tudunk semmit, a fejlesztők most bejelentették, hogy Xbox One-on is tiszteletét teszi a Kerbal Space Program.

Videón a PS Vita prototípusa

Érdekes videó került elő az interneten, melyen a PS Vita prototípusát nézhetjük meg mozgás közben. Úgy tűnik, hogy a kézikonzol eredetileg támogatta az SD-kártyákat, és HDMI-kimenettel is rendelkezett.

Launch traileren a Shadowrun: Hong Kong

Csütörtökön megjelent a Shadowrun: Hong Kong is, a játék launch trailerével viszont még adósak vagyunk nektek. Most pótoljuk a lemaradást, beljebb találjátok a rövid kedvcsinálót!