Hírarchívum - 2015. augusztus

Bearanyozódott a Forza Motorsport 6, jön a demó

Aranylemezle került a Forza Motorsport 6, ami azt jelenti, hogy a játék elkészült és megkezdődik a sokszorosítása. A jeles alkalomból leleplezték a teljes autólistát, valamint azt is tudjuk, hogy mikor jön a demó.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - őket irányítod majd

Új trailer érkezett a Tony Hawk's Pro Skater 5-höz, melyben azok a deszkások mutatkoznak be, akik majd szerepelni fognak a játékban. Természetesen mindenki büszke arra, hogy szerepet kaphatott a mester mellett.

Több mint hatezer játék érhető el a Steamen

Továbbra is elképesztő sebességgel fejlődik a Steam: a napokban elérhetővé vált a Valve disztribúciós rendszerén keresztül a hatezredik játék. A növekedés tavalyhoz képest is óriási.

Hatmillió példány felett a The Witcher 3: Wild Hunt

A The Witcher 3: Wild Hunt nem csak kritikailag lett sikeres, de a boltokban is jól fogyott: immár több, mint hatmillió darabot adtak el a játékból, és még hátra van a két nagyobb DLC is.

Befutott a Pit People első előzetese

Még július elején mutatta be új játékát a The Behemoth, akiknek a népszerű Castle Crasherst is köszönhetjük. Képeket már láttunk a címből, most azonban megkaptuk az első mozgóképet is.

Forest of the Sleep - új játék a Proteus fejlesztőitől

Új játékot jelentett be a Proteus megálmodója, Ed Key. Az új cím ezúttal is egyedi játékmenetet ígér, a látványvilág kidolgozásában pedig egy orosz illusztrátor, Nicolai Troshinsky segédkezett.

Wii U-ra is megjelenik a Minecraft: Story Mode

A Telltale Games bejelentette, hogy az általuk fejlesztett Minecraft: Story Mode Wii U-ra is meg fog jelenni. Ez lesz egyébként az első olyan Minecraft-játék, ami Nintendo-platformra is megjelenik.

Ennyit szépült a felújított Dishonored

Holnap jelenik meg a Dishonored: Definitive Edition, mely az Arkane Studios 2012-es játékának felújított változata. Összehasonlító videón nézhetitek meg mennyit szépült a játék az előző generációhoz képest.

Így harcolunk majd a Transformers: Devastationben

Új gameplay előzetest kaptunk a Transformers: Devastationből, melyben a játszható karakterek harci képességeit csodálhatjuk meg. Emellett lerántották a leplet az előrendelői extrákról is.

PC-re csak novemberben jön az új Assassin's Creed

Azt eddig is tudtuk, hogy az Assassin's Creed: Syndicate PC-s változata késni fog, a Ubisoft azonban most azt is elárulta, hogy mennyit kell majd rá várni. Szerencsére csak pár hétről van szó.