Hírarchívum - 2015. augusztus

Rise of the Tomb Raider - 140 eurós gyűjtői

A Square Enix hivatalosan is lerántotta a leplet a Rise of the Tomb Raider kifejezetten gyűjtőknek szánt kiadásáról, ami nagyjából 140 euróba fog kerülni és a játék mellett egy pofás Lara Croft-szobrot is tartalmazni fog.

Frissítve: LawBreakers - ez lesz CliffyB új játéka

Most szerdán hivatalosan is bemutatkozik Cliff Bleszinski legújabb játéka, az egyelőre csak Project Bluestreak kódnéven futó free-to-play aréna shooter. Az ingyenes lövöldét a Nexon csapata fogja gondozni.

YouTube Gaming - ma rajtol a Twitch kihívója

Miután a Google-nek nem sikerült felvásárolnia a Twitchet, úgy döntött, új játékosként csatlakozik a most már az Amazon tulajdonába tartozó Twitch uralta piacra. Ma indul a YouTube Gaming, a nagy kihívó.

Traileren a Shovel Knight: Plague of Shadows

Hamarosan megérkezik a Shovel Knight ingyenes kiegészítője, a Plague of Shadows, így a fejlesztést végző Yacht Club Games időszerűnek látta, hogy némi látnivalót is közreadjon. Odabent egy hangulatos trailer vár rátok.

DiRT Rally - jöhet a multiplayer mód

Újabb frissítést kapott a Steam Early Accesst erősítő DiRT Rally. A legújabb csomag ezúttal nem csak új járgányokat és helyszínt, de multiplayer lehetőséget is tartalmaz, így akár egymás ellen is versenyezhetünk.

Black Ops 3 - problémák az Xbox One-os bétával

Ugyan a Call of Duty: Black Ops 3 PlayStation 4-es bétája mindenféle probléma nélkül lezajlott, a ma induló Xbox One-os és PC-s próbakör közül az előbbivel egyelőre gondok akadtak, így jelenleg kicsit döcögős a rajt.

Pillars of Eternity - megjött a The White March

Az idei E3-as PC Gaming Show-n jelentette be az Obsidian, hogy most augusztusban érkezik a Pillars of Eternity Icewind Dale által inspirált havas kiegészítője, a The White March, aminek első része már tölthető.

Destiny - ízelítő Nolan North szinkronjából

A Bungie még a Gamescom alatt jelentette be, hogy a Destiny: The Taken King sok más változtatás mellett búcsút int Peter Dinklage-nek is. Az ő helyébe Nolan North lép majd, itt egy kis ízelítő a munkájából.

Szigetet lehet nyerni a Just Cause 3-versenyen

Sajnos mi nem vehetünk benne részt, ennek ellenére megér egy hírt a dolog: a Square Enix olyan Just Cause 3-versenyt hirdetett, amin egy 50 ezer dollár értékű sziget a fődíj. Ha nincs hozzá hajód, készpénzt is kérhetsz.

Mikrotranzakciók az új Metal Gear Solidban

Egyelőre nem sok konkrétumot tudunk róla, de biztos, hogy lesznek mikrotranzakciók a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben. A Konami a megjelenés környékén árulja majd el az első részleteket.