Hírarchívum - 2015. augusztus

Assassin's Creed - Dickens és Darwin is beköszön

Az Assassin's Creed: Syndicate-ben is akadnak majd ismerős mellékszereplők természetesen, a viktoriánus Londonban Charles Dickensszel és Charles Darwinnal futhatunk majd össze.

Ma érkezik az Until Dawn, íme, az utolsó előzetese

Amerikában tegnap jelent meg, nálunk pedig ma mutatkozik be a PlayStation 4 legújabb exkluzív címe, a tinihorrorokat idéző Until Dawn. A premier apropóján ehhez is kaptunk egy launch trailert.

Launch traileren a Dishonored: Definitive Edition

A héten több "felmelegített" játék is érkezik, közülük a Dishonored definitív kiadása az egyik. A Bethesda egy rövid launch trailerrel készül a premierre, ami nálunk pénteken várható.

Games with Gold - íme, a szeptemberi kínálat

A Sony után a Microsoft is előrukkolt az Xbox Live Gold-előfizetés mellé járó ingyenes játékokkal. Lássuk, milyen címekkel köszönthetjük az őszt, és feledtethetjük a sulikezdéssel járó szomorúságot!

Metal Gear Solid V - megérkezett a launch trailer

Befutott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain launch trailere, amely egyúttal az utolsó olyan előzetes a sorozat történetében, amit maga Hideo Kojima rendezett és vágott nekünk.

Trine 3 - csalódottak a készítők, kérdéses a folytatás

Meglepte a fejlesztőket a Trine 3 fogadtatása, és bár valahol jogosnak tartják a kritikákat, mégsem értenek egyet velük teljes mértékben. Elképzelhető, hogy nem kapunk több folytatást a sorozathoz?

Háromperces ráhangolás az NBA 2K16-ra

Háromperces gameplay trailert kapott az NBA 2K16, aminek a végén még arra is célozgatnak a készítők, hogy az idei epizódba az egyetemi kosárlabdát is belesűrítik valahogy.

Horizon: Zero Dawn - ismerős RPG-elemekkel

Hermen Hulst, a Guerilla Games társalapítója a GamesRadarnak adott interjúban többek között az idei E3-on bemutatott Horizon: Zero Dawnról is mesélt, így kiderült, a szerepjátékos elemek is fontosak lesznek a játékban.

Rock Band 4 - mégsem támogat minden perifériát

Bár a Harmonix korábban büszkén jelentette be, hogy a Rock Band negyedik iterációja a sorozat minden korábbi perifériáját támogatni fogja, erről most kiderült, hogy nem teljesen igaz. Legalábbis Xbox One-on biztosan nem.

GTA V - szeptemberben jön a Rockstar Editor

Ugyan pontos dátumot még most se kapott a PC-s Grand Theft Auto V-ben már elérhető Rockstar Editor konzolos változata, az legalább már biztossá vált, hogy az új funkció szeptemberben jön PS4-re és Xbox One-ra.