Hírarchívum - 2016. január

Új előzetes érkezett az Angry Birds-filmhez

Májusban kerül mozikba az Angry Birds alapján készült animációs film, amely a minap megkapta a második előzetesét is. Ebben már a Peter Dinklage által alakított Mighty Eagle is feltűnik.

Most már nálunk is elérhető az Origin Access

Nem váratott meg bennünket túlzottan az Electronic Arts, immár Magyarországról is elérhető a két héttel ezelőtt bejelentett Origin Access szolgáltatása. Havi négy eurót kell rászánnod, ha érdekel a dolog.

Frissítve: Firaxis-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal is ütős ajánlattal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, legfrissebb akciójukban Firaxis-játékokra csaphatsz le. Egy dollárért már tiéd lehet az XCOM rebootja, tizenötért pedig a Civilization: Beyond Earth is behúzható.

Dangerous Golf - a Burnout alkotóinak új játéka

Lehullt a lepel a Criterionból kivált alapítók legelső játékáról. A Three Fields Entertainment fejlesztette Dangerous Golf a klasszikus golf játékok előtt tiszteleg, de közben alaposan felforgatja az eddig ismert szabályokat.

Halálcsillagos pályát kap a Star Wars: Battlefront

A DICE a közeljövőben érkező ingyenes frissítések tartalma mellett azt is elárulta, hogy milyen pályákat kapunk majd a Star Wars: Battlefronthoz, ha megvettük a játék szezonbérletét. Jön a Halálcsillag is!

Kooperatív móddal erősít az új Homefront

Újabb részletek láttak napvilágot a kalandos úton a Deep Silverhez került új Homefrontról. Végre kiderült, mikor rajtol el a játék zárt bétája, és az új online kooperatív mód is bemutatkozott részleteiben.

Zúzós előzetesen a Bombshell

Folytatódik a Bombshell főhősnőjének képességeit bemutató videósorozat. A legutóbbi trailer a halálos csapásokról szólt, míg a mostani egy forgatható fegyvert, egy ütős kardot mutat be akció közben.

Star Wars: Battlefront - hidegfront közeleg

Az Electronic Arts a Star Wars: Battlefront Twitter-oldalán jelentette be, hogy a mai nap folyamán valamit bejelentenek. A bejegyzés mellé csatolt kép alapján arra lehet következtetni, hogy a Hoth bolygóval kapcsolatos lesz a leleplezés.

Hangulatos születésnapi trailert kapott a Pokémon

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Pokémon, amit a The Pokémon Company többek között a két hét múlva esedékes Super Bowl nagydöntőn is ünnepelni fog, mégpedig egy hangulatos tévéreklámmal.

Rise of the Tomb Raider - ilyen ajánlott gép kell neki

Éppen ideje volt, hogy a Square Enix lerántsa a leplet a Rise of the Tomb Raider PC-s változatának ajánlott rendszerkövetelményéről is, hiszen két nap múlva boltokba kerül a számítógépes átirat.