Hírarchívum - 2016. november

Frissítve: Watch Dogs 2 - ezt tudja a PC-s változat

Külön előzetest kapott a Watch Dogs 2 PC-s változata, melyben megcsodálhatjuk, hogy mivel tud majd többet a konzolos kiadásokhoz képest. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy megérte kicsit tovább várni rá.

Ghost Recon: Wildlands - a választás szabadsága

A Ubisoft nem győzi hangsúlyozni, hogy a márciusban érkező Ghost Recon: Wildlandsben teljesen szabad kezet kapunk. Úgy teljesítjük a küldetéseket, ahogy nekünk tetszik, és még a felszerelésünket is magunk állíthatjuk össze.

Rocket League - jön a Steam Workshop-támogatás

A Psyonix bejelentette, hogy decemberben Steam Workshop-támogatást kap a Rocket League, így a felhasználók által készített tartalmak hamarosan egy kattintással elérhetővé válnak.

Új funkciókkal bővült az Origin

A legutóbbi frissítés óta immár ajándékokat is küldhetünk az EA-féle Originen keresztül, valamint összeállíthatjuk a saját kívánságlistánkat. Az új funkciók mellett a fekete pénteki akciók is megérkeztek.

Ingyen kipróbálható a hétvégén a konzolos FIFA 17

Holnap délutántól egészen vasárnapig ingyen kipróbálható a FIFA 17 PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az összes játékmódba belenézhetünk, a sztorinak azonban csak egy bizonyos szekcióját játszhatjuk végig.

Jövő héten jön a Titanfall 2 első DLC-je

Jövő hét közepén érkezik meg a Titanfall 2 első ingyenes DLC-je, az Angel City's Most Wanted, melyben az első rész ikonikus pályájára látogathatunk el. Az új helyszín mellett ekkor debütál a játékbeli bolt is, ahol valós pénzért vásárolhatunk.

Cities: Skylines - a jövő hetünk katasztrofális lesz

A természeti katasztrófák úgy hiányoztak a Cities: Skylinesból, mint egy falat kenyér: egy SimCityn nevelkedett játékos sem tud elképzelni egy efféle címet random tornádók nélkül.

Paul W.S. Anderson a Monster Huntert is kiszemelte

Paul W.S. Anderson januárban mozikba küldi az utolsó Resident Evil-filmjét, azonban úgy tűnik, újabb adaptáció foglalkoztatja, ráadásul ezúttal is a Capcom kínálatában találta meg a feldolgozandó alapanyagot.

Ilyen lett volna a Sleeping Dogs 2

Kiderült, hogy miként képzelték el a fejlesztők a Sleeping Dogs folytatását. A probléma csak az, hogy a pitchen nem jutottak túl a srácok, a tényleges munka sosem kezdődött el.

A Rainbow Six DLC-stratégiáját követi a Ubisoft

Az egyik alelnöke szerint a Ubisoft mostantól nem árul olyan DLC-ket, amelyek nélkül nem élvezhető teljes mértékben a játék. A Rainbow Six: Siege-nél követett stratégia kiválóan működött.