Hírarchívum - 2016. december

Sniper: Ghost Warrior 3 - a vágóhíd bevétele

Friss játékmenet-videó érkezett a City Interactive-féle Sniper: Ghost Warrior 3-ból, melyben egy eddig sosem látott pályát kommentálnak végig a fejlesztők. Megismerkedhetünk az új mozdulatokkal, valamint a drónnal is.

Ingyenes a Battlefront Death Star DLC-je a hétvégén

Remek karácsonyi programmal állt elő az EA a Star Wars: Battlefront rajongóinak. Ingyen kipróbálható a hétvégén a Death Star DLC mind PC-n, mind pedig konzolokon.

Már versenyezhetünk is a Mafia III-ban

Ingyenes frissítés érkezett a Mafia III-hoz, mely a kisebb javítások mellett komoly újdonságokkal is szolgál. Megérkeztek az utcai versenyek a játékba, valamint a járműveinket is testreszabhatjuk immár.

Már elérhető a Halo Wars: Definitive Edition

Azok, akik előrendelték a jövő év elején megjelenő Halo Wars-folytatás Ultimate Editionjét, már most megkapták a sorozat első részének felújított kiadását. A remaster PC-n és Xbox One-on játszható.

Dawn of War III - tudj meg többet a sztoriról!

Vadonatúj fejlesztői naplót kapott a Warhammer 40.000: Dawn of War III. A friss felvételben többek között a történetről és az azt előrelendítő narrációról is szó esik, a hajtás után megtaláljátok meg.

CoD: Infinite Warfare - januárban jön az első DLC

Az Activision és az Infinity Ward megerősítette, hogy január végén debütál a Call of Duty: Infinite Warfare első letölthető kiegészítése, a Sabotage. A csomag négy új térképet és egy új Zombies-fejezetet fog tartalmazni.

For Honor - problémás a zárt alfateszt

Titoktartás ide vagy oda, a For Honor PC-s zárt alfatesztjének egyik résztvevője nemrég kiborította a bilit, a februárban boltokba kerülő játék matchmakingje ugyanis katasztrofális állapotban van.

Elképesztő karácsonyi akciókkal készül a Microsoft

Ha a Black Friday és a nagy karácsonyi bevásárlások után maradt még egy kis megtakarított pénzed, akkor még mindig itt a lehetőség, hogy azt is elverd. Holnap indul a Microsoft történetének legnagyobb karácsonyi leárazása.

Íme, a Games with Gold januári ajándékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak az Xbox Live előfizetői januárban. Ezúttal is négy játéknak örülhettek, többek között a magyar fejlesztésű Deathtrapet is bezsákolhatjátok!

Mobilokra költözik az első hat Mega Man-játék

A Capcom bejelentette, hogy mobilokon is elérhetővé teszi az első hat Mega Man-epizódot. Az első részletekre még várni kell, annyi biztos, hogy nem a Legacy Collectiont jelentetik meg újra.