Hírarchívum - 2016. február

Akadozik az Xbox Live működése

Ha gondotok akadt az Xbox Live használatával, akkor a hiba nem a Ti készüléketekben van, ugyanis a szolgáltatás több fontos funkciója is csak korlátozottan működik jelenleg. A Microsoft tud a hibáról, már dolgoznak rajta.

Launch traileren a The Walking Dead: Michonne

Holnap érkezik a Telltale-féle The Walking Dead folytatása, mely azonban nem egy új évad lesz, hanem egyfajta mellékág a címadó, Michonne főszereplésével. A történet három részből fog állni.

Magyarországon is egyre népszerűbb az eSport

Az Esportmillának hála első ízben készült átfogó, reprezentatív kutatás a hazai eSport-életről, melyből kiderült, hogy nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a terület.

Gears of War 4 - lehengerlő látványt ígér a Coalition

Az E3-as bemutató óta nem sokat hallottunk a Gear of War 4-ről, azon kívül, hogy többször is előkerült a hírekben az állítólagos PC-s port. Nemrég a fejlesztőcsapat Coalition fejese mesélt a The Official Xbox Magazine-nak a munkálatokról.

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Xbox One-ra és PS4-re költözik a Carmageddon

Újabb Carmageddon-játékkal készül a Stainless Games, mely ezúttal Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni. A bejelentés mellé megérkezett a Carmageddon: Max Damage első trailere is.

Licenc nélküli magyar csapattal jön az EB-játék

A Konami szállítja majd az idei foci-EB hivatalos játékát, azonban a Pro Evolution Soccer-sorozathoz hasonlóan itt is számíthatunk licencproblémákra - többek között a magyar válogatott is kamujátékosokkal lesz feltöltve.

ProtoStar - ilyen grafikát még nem láttunk mobilon

Az Epic Games az utóbbi években rendszeres szereplőjévé vált a telefongyártók bemutatóinak; általában arra kérik fel a csapatot, hogy villantsanak egy látványos techdemót az aktuális csúcskészülékük segítségével.

HWSW: Samsung Galaxy S7 és S7 Edge bejelentés

A tavalyi modellek hibáiból tanulva a vízálló kialakítást és a microSD-foglalatot is visszahozta a Samsung új csúcstelefonjaiba. Az S7 és S7 Edge jóval nagyobb akkut is kapott, és a cég saját fejlesztésű processzormagjait használja.

Bemutatkozott a Farming Simulator idei része

Mert nyilván nem múlhat el év, hogy valamilyen formában ne bővüljön a Giants Software sorozata. Ezúttal a nagygépes játékosok vannak soron, és ízelítőként már tudunk is mutatni egy screenshotot az új részből.