Hírarchívum - 2016. február

Killer Instinct - a Halo adja az új vendégszereplőt

Még február elején kezdte el teaselni az Iron Galaxy Studios, hogy újabb vendégszereplőt kap a Killer Instinct, méghozzá a Halo-sorozatból ismert Arbiter személyében. Most kaptunk hozzá egy komolyabb videós anyagot.

Még több ingyenes játékot kaptunk a Segától

Véget ért a Sega Make Love Not War elnevezésű akciója, amely a Warhammer 40.000: Dawn of War II-t hozta ki győztesként. A résztvevők már bezsebelhetik az ingyenes DLC-jüket, de a többiek sem maradnak jutalom nélkül.

Driveclub - jönnek a Suzukik

A No Limits-kiegészítő mellett a jövő héten érkezik a Driveclub Bikeshoz a Suzuki Expansion, melyben a japán gyár két brutális kétkerekűjét kapjuk meg 3,6 euró fejében. Most mozgásban is megcsodálhatjuk az új masinákat.

Túlélési tippek a The Flame in the Floodhoz

A BioShock-veteránokat foglalkoztató The Molasses Flood roguelike túlélőjátékára érdemes figyelni, elvégre egészen összetett címről van szó. A vadászás és a gyűjtögetés mellett most a tutajozás rejtelmeivel ismerkedhettek meg.

800 dollárba kerül a HTC Vive

A HTC a barcelonai Mobile World Congressre időzítette azt a bejelentését, amelyből kiderül, hogy mennyibe kerül majd a Valve-val közösen készített VR-szemüvege. Nem lesz olcsó.

Így néz ki PC-n a WWE 2K16

Most már tudjuk, hogy márciusban PC-re is megjelenik a 2K Sports pankrációs játéka. Most befutottak az első képek az új verzióról, illetve a gépigényt is elárulta a kiadó. Nincs nagy változás tavaly óta.

Beveszi a hazai mozikat a Hardcore Henry

Bizonyára sokan hallottatok már a világ első teljes egészében FPS-nézetben játszódó akciófilmjéről, a Hardcore Henryről. A jó hír az, hogy a világpremierrel egy időben a hazai mozikban is látható lesz a film.

Hivatalos: PlayStation 4-re tart a Smite

Az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal már a héten lelőtte a poént, ám most a Hi-Rez Studios formálisan is bejelentette, hogy a mitológiai témájú MOBA-juk a Sony konzolján is tiszteletét teszi.

Egyre biztosabb a The BioShock Collection

Tavaly szeptemberben már hallottunk pletykákat a The BioShock Collectionről, most pedig a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján tűnt fel a gyűjtemény címe.

Aggódhatnak a Ubisoftnál, tovább nyomul a Vivendi

Újabb részvénycsomagot vásárolt a Vivendi a Ubisoftban és a Gameloftban. Utóbbi esetében már a papírok 30 százalékát tudhatja magáénak, a törvények értelmében pedig fel kellett ajánlania, hogy vinné az egész céget is.