Hírarchívum - 2016. február

Elindult a Hitman bétatesztje

Nem csak a The Divison nyílt bétatesztjének örülhetünk a hétvégén, hanem a Hitman zárt bétájának is - igaz, ez utóbbi PC-n fut. A szerverek már élnek, ugyanazt a két küldetést játszhatjuk végig, mint a PS4-esek a múlt héten.

Újra ingyenes játékokat oszt a Sega

Elstartolt a Sega-féle promóció második köre a Steamen, és ismét három játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen. Ezúttal a Street of Rage 2, a Binary Domain és a Condemned: Criminal Origins a soros.

Just Cause 3 - íme, az első kiegészítő

Az Avalanche Studios lerántotta a leplet a Just Cause 3 első fizetős bővítményéről, a Sky Fortressről, amelyben Rico egy gépiesített wingsuitra is szert tesz. Jobbára tehát a levegőben tombolhatunk, legalábbis a trailer szerint.

Bethesda: három új játékon dolgozunk

Az idei DICE Summit egyik vendége a Bethesda vezetője, Todd Howard volt, aki a vele folytatott beszélgetés során megerősítette, hogy a stúdió három vadonatúj játékon dolgozik.

Detroit - szeretnéd magyarul játszani?

A Beyond: Two Souls után a következő Quantic Dream-játékkal, a Detroit: Become Humannel is magyar feliratot használva szeretnél játszani? Most itt a lehetőség, hogy hangot adj igényednek, egy lelkes rajongó ugyanis petíciót indított.

Paragon videócunami érkezett

Ezúttal nem egy percben, hanem raklapnyi, kellően tartalmas és hosszú játékmenet-bemutatókban mesélünk az Epic PC-re és PlayStation 4-re készülő MOBA-játékáról, a Paragonról.

HWSW: Elrajtolt a Vulkan API

Megjelent a Vulkan, mely a következő évek egyik meghatározó multiplatform grafikus API-ja lehet. Az Apple-ön kívül jóformán mindenki készül támogatással, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Far Cry: Primal - életre keltett kőkorszak

Jövő héten mutatkozik be a Far Cry-széria kőkorszaki kitérője, a Far Cry: Primal, ami most egy igencsak tartalmas, több mint 11 perces kulisszák mögötti videóval hangol a közelgő premierre.

Tales from the Borderlands - jön a dobozos változat

A Gearbox Software, a Telltale Games és a 2K tegnap este hivatalosan is megerősítette, hogy az öt részből álló Tales from the Borderlands áprilisban dobozos változatban is beszerezhető lesz.

LEGO Star Wars - íme, az új sorozat első epizódja!

A héten indult egy új LEGO Star Wars-sorozat a Disney XD csatornán, amely a Star Wars: The Force Awakens előzményeit dolgozza fel. Az első epizód már nézhető is a YouTube-on, ha van pár szabad perced, érdemes rászánni!