Hírarchívum - 2016. február

The Flame in the Flood - premierhez trailer dukál

A sikeresen zárult Kickstarter-kampány, majd az Early Access-tesztszakaszt követően ma végre befutott a The Molasses Flood túlélőjátékának, a The Flame in the Floodnak a teljes változata, amihez egy trailert is kaptunk.

Csúszik egy kicsit az Assetto Corsa megjelenése

Eredetileg az áprilisi megjelenések sorát gyarapította volna a PC-re már kapható Assetto Corsa konzolos változata, de a kiadásért felelős 505 Games most megerősítette, hogy ezt nem tudják tartani, és júniusra csúszik a premier.

Quantum Break - vadonatúj jelenetek

A legújabb Quantum Break-kedvcsinálóban Richard Lapington, a játék hangjaiért felelős részleg vezetője mutatja be, hogyan kapcsolódnak a játékbeli képességek és a hangok,

Hitman - kinyitják a bétát a PS Plus-előfizetőknek

A zárt bétateszt után a Square Enix és az IO Interactive március elején minden kíváncsiskodó számára elérhetővé teszi az új Hitman bétáját. A jövő hónapban induló új bétakör ugyanazt kínálja majd, mint a zárt béta.

Uncharted 4 - az új trailer biztosan felcsigáz majd

A Naughty Dog délelőtti teaserének megfelelően befutott az Uncharted 4: A Thief's End új előzetese. A sztoritrailer kifejezetten ütősre sikerült, ha ez nem csigáz fel a megjelenés előtt, akkor semmi!

Livelock - ilyen egy posztapokaliptikus Diablo

Mit szólnál hozzá, ha az emberiség nagy részét gamma-sugarak pusztítanák el, a bolygón pedig gonosz robotok uralkodnának? Fegyvert fogsz és kinyírsz mindenkit? Pont erről szól a Tuque Games legújabb twin-stick shootere.

Expert móddal bővült a Far Cry Primal

Tegnap óta érhető el konzolokon a kőkorszaki Far Cry, és ha letöltötted hozzá az első napi javítást, akkor már a bitang nehéz Expert módban is végigjátszhatod az anyagot. El is mondjuk, mennyire kemény.

Euro 2016 - mégis valódi játékosokat kapunk

A Pro Evolution Soccer 2016 magyar forgalmazója szerint a hét elején megjelent hírekkel ellentétben a valódi magyar válogatottal ugorhatunk majd neki a virtuális EB-nek, a licenchiány csak a mezeken érezteti a hatását.

Fallout 4 - április körül jön a modszerkesztő

Hamarosan megérkezik a Fallout 4 hivatalos modszerkesztője, a Creation Kit, első körben PC-re, a kész művek később konzolokon is elérhetővé válnak. Tavasszal olyan eszközt kapunk a kezünkbe, amivel a fejlesztők is dolgoztak.

Uncharted 4 - bejelentésre készül a Sony?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Uncharted 4 közelgő megjelenése apropójából újabb bejelentésre készül a Sony és a Naughty Dog. Legalábbis a PlayStation Twitter-oldalára feltöltött képből erre lehet következtetni.