Hírarchívum - 2016. február

Hitman - videónaplón a pályatervezés

Vadonatúj, háromrészes, az új Hitman fejlesztésének hátterét bemutató videósorozatot indított az IO Interactive. Az első rész a pályatervezés rejtelmeibe vezet be minket.

Rocket League - itt az utolsó trailer

Tegnap végre Xbox One-ra is megjelent a tavaly PC-n és PlayStation 4-en is nagyot robbantó Rocket League, amely a legjobb multiplayer címként több díjat is besöpört. Az xboxos kiadás némi exkluzív tartalmat is kapott.

The Division - Xboxra előbb jönnek a DLC-k

A GameStop videója alapján nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra 30 nappal előbb érkeznek majd a The Division korábban bejelentett, a szezonbérlet tartalmát képző DLC-i.

System Shock 3 - Warren Spector is csatlakozott

A bostoni OtherSide Entertainment tegnap egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az eredeti System Shock producere, rendezője és dizájnere, Warren Spector is csatlakozik a csapathoz.

PC-re is jön a WWE 2K16

Nem estünk hasra a 2K Sports bejelentésétől: PC-re is megjelenik a WWE 2K16, hasonlóan az előző részhez. Van abban valami jó is, hogy hónapokkal a konzolos verziók után csaphatunk le rá: minden eddig megjelent DLC-t megkapunk.

Frissítve: The Division - ütős tévéreklám érkezett

Holnap elrajtol a március elejére datált The Division nyílt bétája, de a Ubisoft más fronton is pörgeti a játék marketinggépezetét. A hajtás után a Tom Clancy nevével fémjelzett cím legújabb reklámját leshetitek meg.

E.T. Armies - régivonalas FPS Iránból

Miután feloldották a nemzetközi szankciókat Irán ellen, egyre több videojáték jut el hozzánk az országból. Itt van egy újabb, az E.T. Armies, egy kőkemény oldschool shooter, melyben űrlényeket lőhetünk halomra. Mert az jó.

Már lecsaphattok az új Tron-játékra

Kilépett a korai hozzáférésű státuszból a Tron Run/r, amely műfaját tekintve egy endless runner. A képi világ és a hangulat hűen idézi a filmekét, így bizonyára sok rajongónak fog örömet okozni.

Black Desert Online - itt a nyitóanimáció

Holnap indul a Black Desert Online utolsó zárt bétatesztje, ráadásul a Daum Games elérhetővé tette az MMORPG nyitóanimációját is, amely az univerzum háttértörténetéről mesél nekünk.

Ingyenes játékokat osztogat a Sega

A Steam aktuális promóciója apropóján a Sega három játékot tett ingyenesen letölthetővé, ráadásul nem is akármilyeneket! A Jet Set Radio, a Hell Yeah! és a Golden Axe neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.