Hírarchívum - 2016. február

Jay és Néma Bob-játékra gyűjtenek

Ha rajongója vagy a Kevin Smith-féle Jay és Néma Bob-filmeknek, akkor biztos örülni fogsz az Interabang Entertainment új oldalnézetes brawlerjének, melynek ez a két hibbant karakter lesz a főszereplője. Persze, ha összejön rá a pénz.

GDC 2016: Kiszivárgott a PlayStation VR ára?

Ugyan az idei Game Developers Conference keretében a Sony egy komplett előadást szentel a PlayStation VR-nak, úgy látszik, egy cseh webáruház idő előtt elkotyogta a headset árát. Ha a pletyka igaz, a japánok nyerik az árháborút.

Elérhető a Hitman GO: Definitive Edition

A konzolosok dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre a számítógépek mellett már PS4-re és PS Vitára is elérhető a Hitman GO: Definitive Edition. Azt tudtátok, hogy a fejlesztők házon belül elkészítették a fizikai verziót is?

SW: Battlefront - az első kép az Outer Rim DLC-ről

Tegnap egy nagyobb frissítést kapott a Star Wars: Battlefront, és a DICE elárult pár apróságot a shooter első fizetős bővítményéről, az Outer Rimről is. Hamarosan Jabba palotájában harcolhatunk a Tatooine-on.

Frissítve: Paragon - ezúttal Gideonon a sor

Az Epic csak nem tud leállni. A múlt heti Paragon-videócunami után újabb tartalmas kedvcsinálót kapott a csapat Unreal Engine 4 hajtotta MOBA-játéka. A legújabb videóban Gideonnal és képességeivel ismerkedhetünk meg.

Battlefield: Hardline - videón az új DLC pályái

A márciusban érkezik a Battlefield: Hardline Betrayal DLC-je, amely négy új multis pályát tartalmaz. Most mindre vethetünk egy pillantást a legfrissebb videóban. Van köztük egy ismerős helyszín is.

The Division - újabb játékok jöhetnek a motorjával

Hosszabb távon nemcsak a The Divisiont szolgálja majd ki a Ubisoft Massive saját fejlesztésű motorja, azt ugyanis a kiadó más csapatai is használhatják. Érdekesség, hogy a Ubisoft így sem szűkölködik engine-ekben.

Gears of War: Ultimate Edition - ilyen vas kell hozzá

Habár a megjelenéséről még mindig nem tudunk semmi konkrétat, az már kiderült, hogy milyen gép kell majd a Gears of War: Ultimate Edition PC-s változatához. (Előzetes infómorzsa: izmos!)

Frissítve: Ezek a márciusi Games with Gold-játékok

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a márciusi Games with Gold-játékok felhozatalát, de egy most kiszivárgott lista szerint többek között a Borderlands és a Lords of the Fallen is felkerülhet a virtuális polcunkra.

HWSW: Cserélhető modulokkal érkezik az LG G5

Alulról kihúzható akkumulátorral és dupla hátlapi kamerával debütált az LG G5 csúcstelefonja. Az egyelőre ismeretlen árú készülékre kiegészítőmodulok is csatlakoztathatók - írja nagytestvérünk, a HWSW.