Hírarchívum - 2016. február

Elkészült és előtölthető a Quantum Break

A Remedy Entertainment bejelentette, hogy befejezték a Quantum Break munkálatait, úgyhogy már semmi sem állhat a megjelenés útjába - annál is inkább, mert Xbox One-on már elő is tölthetitek a játékot.

Az iráni állami tévé és a Medal of Honor esete

Többször is előfordult már, hogy különböző tévécsatornák híradósai (véletlenül vagy megvezetésként) videojátékos képsorokat használtak illusztrációként. Most az iráni állami tévé bakizott egyet.

Ilyen gép kell az új World of Warcraft-kiegészítőhöz

Tizenkét éve annak, hogy elrajtolt a World of Warcraft, azóta pedig nemcsak a játéka maga, de a gépigénye is alaposan megváltozott. A Blizzard a minap közzétette, hogy milyen vas szükséges a Legion futtatásához.

Dátumot kapott a Szárnyas fejvadász folytatása

Kiderült, hogy mikor kezdik el vetíteni az egyik legjobban várt folytatást. Ez a jó hír, a rossz pedig az, hogy eltart még egy egy darabig, míg jegyet válthatunk rá valamelyik moziban.

Ütős szinkrongárdával jön a Master of Orion-reboot

Jövő héten lövik fel a Steamre a Master of Orion-reboot Early Access-változatát, ennek apropóján pedig azt is elárulták a készítők, hogy kik fogják szinkronizálni a megújult klasszikust.

Játékfejlesztés a Szegedi Tudományegyetemen

Öröm látni, hogy egyre nagyobb figyelmet kap a játékfejlesztés az egyetemi oktatásban. A Szegedi Tudományegyetem például retro játékfejlesztő-kurzust indított, amely óriási népszerűségnek örvend.

Szívmelengető traileren az Adr1ft

Bő egy hónap és lecsaphatunk Three One Zero űrben játszódó kalandjátékára, az Adr1ftre. Addig is egy új előzetessel készülődhetünk a premierre, ebben a készítők a sajtó visszajelzéseiből szemezgettek.

Assassin's Creed - viszlát, évenkénti megjelenés!

Ugye idén nem kapunk nagygépes Assassin's Creedet, és minden jel szerint, ha visszatér a sorozat, akkor is csak kétévente kapunk új részt. A Ubisoft tényleg "felülvizsgálja" a frencsájzt.

Rainbow Six: Siege - jönnek a brazilok és a japánok

Az első DLC-ben a kanadai terrorelhárító csapatot kaptuk meg, de mi várható utána? A Ubisoft teaser képe szerint hamarosan a brazil és a japán brigád is a felhozatal része lesz.

Mi a helyzet az új Dead Rising-filmmel?

Tavaly április óta tudjuk, hogy folytatást kap az elég harmatosra sikerült Dead Rising: Watchtower, a Legendary azonban eddig várt a konkrétumokkal. Most már tudjuk, hogy a film idén érkezik, és kihagyja a mozikat.