Hírarchívum - 2016. február

Áprilisban kezdődik az Igazság Ligája-film forgatása

Nem ment egyszerűen, de mostanra a DC Comics is megtalálta azt az utat, amely mentén felépítheti a maga filmes univerzumát. Az adaptációsorozat csúcspontjait a Justice League-filmek jelentik majd.

Készül az új Insurgency, konzolokra is megjelenik

Folytatódik a Focus Home Interactive-bejelentéssorozata, méghozzá egy meglepőbb hírrel: új résszel bővül a hardcore lövöldéket erősítő Insurgency, amely nemcsak PC-re, de konzolokra is megjelenik majd.

Csak feltételekkel támogatná az EA a Nintendót

A pletykák szerint márciusban tárgyalóasztalhoz ül a Nintendo és az Electronic Arts, a téma pedig az NX támogatása lesz. A Nintendo mindenképpen visszaszerezné régi szövetségesét, az óriáskiadónak viszont vannak feltételei.

The Technomancer - élet és halál a Marson

Az új Styx-kaland után a Focus Home Interactive egy másik játéka, a The Technomancer is életjelet adott magáról. A legújabb kedvcsináló a marsi életet mutatja be, annak minden előnyével és hátrányával.

Gyönyörű képeken a Styx: Shards of Darkness

Vadonatúj képekkel jelentkezett a tavaly ősszel bemutatott Styx: Masters of Shadow folytatása, a Styx: Shards of Darkness. A képek alapján kijelenthető, hogy az Unreal Engine 4 hajtotta kaland ütősen fog kinézni.

A Te géped elég lesz a HTC Vive-nak?

Ha nem tántorított el a vásárlástól a HTC Vive 800 dolláros árcédulája, akkor itt a remek alkalom, hogy kiderítsd, elég lesz-e a géped ahhoz, hogy a HTC és a Valve közös VR-sisakján keresztül tapasztald meg a VR-élményt.

A Broforce nyerte a márciusi PS Plus-szavazást

Lezárult a február elején indított PlayStation Plus-szavazás, így a márciusi ingyenes játékok egyike a Broforce lesz, ami fölényesen, a szavazatok majdnem felének besöprésével nyerte meg a versenyt.

Doom - részletek a Warpath módról

Közeledik a Doom megjelenése, így a Bethesda szépen lassan el kezdte csepegtetni a játék részleteit. Ezúttal a továbbgondolt King of the Hillről, a Warpath-ról érkeztek friss részletek.

Eseménydús traileren az EVE: Valkyrie

Javában zajlik az Oculus Rift-előrendelőknek ingyen adott EVE: Valkyrie alfatesztje, ha azonban eddig nem tudtad kipróbálni a játékot, a CCP gondoskodott róla, hogy az új trailer jóvoltából kedvet kapj hozzá.

The Division - rekordot döntött a béta

A Ubisoft tájékoztatása szerint rengetegen voltak kíváncsiak a The Division múlt heti nyílt bétájára. A kiadott közlemény szerint több mint 6,4 millióan próbálták ki a játékot, ami ebben a generációban új rekordnak számít.