Hírarchívum - 2016. február

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.

Legalább év végéig támogatják még a Dying Lightot

Nemrég jelent meg a Dying Light óriás DLC-je, a The Following, mely rengeteg újdonságot hozott a játékba. A fejlesztők most megígérték, hogy legalább 2016 végéig támogatják még a játékot.

Megjelent a Prospekt

Megjelent a Half-Life: Opposing Force Valve által is elfogadott folytatása, a Prospekt. A játékot egy fiatal úriember, Richard Seabrook fejlesztette két éven át, és immár megvásárolható a Steamen.

Ilyen gép kell a Need for Speed PC-s verziójához

Az Electronic Arts közzétette, hogy milyen számítógépet igényel a Need for Speed PC-s változata, emellett egy másik listát is küldött, ezen a támogatott kormányok szerepelnek.

Xbox One-ra is jön az OlliOlli2 és a Not a Hero

PC és PlayStation 4 után végre Xbox One-ra is megjelenik a Roll7 két legutóbbi játéka, az OlliOlli2 és a Not a Hero. Mindkét cím kibővítve érkezik majd a Microsoft konzoljára.

Monument Valley - szeretnél LEGO-változatot?

Nem a Monument Valley nyújtotta életünk leghosszabb játékélményét, de a stílusa máig emlékezetes maradt. Néhányaknak annyira, hogy most a mobilos csoda LEGO-szettjéért kampányolnak.

Már kipróbálható a Garden Warfare 2

Az EA Access és az Origin Access előfizetői számára már kipróbálhatóvá vált a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. A játék megjelenése előtt 10 órát játszhatnak a játékosok.

HWSW: Küszöbön a Vaio-Toshiba-Fujitsu egyesülés

Egy vállalatba olvasztja PC-s üzletágát a három nagy japán gyártó: a Sonyról korábban leválasztott Vaio, a Toshiba és a Fujitsu. A cél a megfelelő méretgazdaságosság elérése, írja nagytestvérünk, a HWSW.

PlayStation 4-re is jön a Smite?

Az európai korosztálybesorolásért felelős PEGI frissített adatlapja szerint az eddig csak PC-n és Xbox One-on nyüstölhető népszerű MOBA, a Smite hamarosan PlayStation 4-en is játszható lesz.

H1Z1 - teaser traileren a szétválasztott részek

Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy két részre szedi a H1Z1-et, így egy nyílt világú és túlélésre építkező epizódot, illetve egy aréna shootert kapunk majd. Most mindkét mód kapott egy-egy rövid teasert.